Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Scapa de celulita inestetica cu Masaj BAMBUS sau alege masajul de relaxare - elimina stresul, uita de griji si imbunatateste aspectul pielii! Rezultate WOW cu pachetele pentru 1 sau 5 sedinte de la Slim Center Vanidossa, salon elegant zona Dorobanti!

79 Lei
În loc de 158,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 28
Valabil încă: 15 ore

Descriere

Masajul, terapia ce dateaza se milenii, este apreciata in toate culturile lumii datorita efectelor sale uimitoare! Accelereaza circulatia sangelui, tonifiaza pielea si netezeste aspectul de coaja de portocala!
Masaj cu bete de Bambus - Bambusul reprezinta energie, prosperitate si longevitate in cultura chineza, indoneziana, si japoneza.
In China, se spune ca tulpinle de bambus simbolizeaza tinerete vesnica, putere, prosperitate si pace. Asa ca de fapt, terapia masajului cu bambus are radacini vechi si conotatii, probabil, mai profunde.
Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.
Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor, creeaza o stare de relaxare totala, imbunatateste circulatia limfatica si  sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.