Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Sigilare dentara 2 dinti COPII – consultatie, 2 sigilari, periaj profesional, instructaj pentru o buna igiena orala! Previne aparitia cariilor si mentine dantura sanatoasa! Prinde oferta cu reducere de la Pure Smile Dental!

120 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 52%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 13 ore

Descriere

Sigilarea dintilor este un proces preventiv in fata pericolului cariilor, care este aplicat in mod special copiilor. Prin aceasta procedura, dintii posteriori sunt acoperiti cu composite fluide care,vor proteja dintii de atacul carios. Stratul lucreaza ca un scut protector. Procesul prin care are loc sigilarea dintilor este unul de scurta durata si nedureros. Stomatologul aplica stratul protector pe fiecare dinte in cateva minute, dupa ce dintele este curatat, igienizat corespunzator si, apoi, uscat. Stratul protector se aplica pe suprafata dintilor de mestecare, acolo unde se regasesc cele mai multe dintre fisuri.
Preventie pe termen lung
Dintii in dezvoltare contin denivelari si mici crapaturi, care ii expun la actiunea bacteriilor ce produc caria dentara. Datorita faptului ca sunt in crestere si ca sunt expusi unei cantitati mari din zahar, pacientii cu varste intre 6 si 14 ani sunt cei carora li se recomanda, in mod special, interventia. Sigilarea dintilor la copii poate avea loc imediat ce dintii permanenti s-au dezvoltat si, astfel, ii vor proteja inca de la inceput. Practic, aceasta operatiune va fi una de preventie pe termen lung, si nu de tratament.