Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Volumizare faciala, Ridicare pometi sau umplere riduri prin injectare acid hialuronic, Clinica Dr. Cristina Bejan! Alege Acid Hialuronic Saypha si bucura-te de senzualitate si vitalitate, trasaturile definitorii ale femeii puternice!

800 Lei
În loc de 1.600,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 26
Valabil încă: 34 de ore

Descriere

Fillerele cu acid hialuronic sunt cele mai folosite substante de umplere atat pentru remodelarea buzelor cat si pentru stergerea ridurilor profunde sau pentru remodelajul volumetric al fetei. Acidul hialuronic este un component fiziologic al tegumentului si structurilor corpului nostru, fiind tolerat fara reactii de respingere.
Tratamentul se efectueaza cu anestezie locala injectabila, dureaza 30-40 minute iar cantitatea de acid hialuronic folosita depinde de volumul dorit.
Efectul obtinut dureaza in medie 9-10 luni pentru gama Saypha, in functie de metabolismul fiecarui pacient. Daca se doreste o noua injectare dupa aceasta perioada, aceasta va fi cantitativ mai mica decat prima injectare. Daca dupa aceasta perioada pacientul nu mai doreste o noua corectie, atunci buzele revin la forma initiala, fara alte efecte secundare pe termen lung.
In sectiunea DESCRIERE gasesti totul despre riscuri si contraindicatii.