Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Te confrunti cu pielea lasata si imbatranita? Alege procedura de biorevitalizare si remodelare a fetei, gatului, bratelor sau abdomenului cu PROFHILO, acid hialuronic cu cel mai inalt grad de puritate, fara aditivi! Neutralizeaza laxitatea pielii, combate imbatranirea fetei, efect de lifting cu durata mai mare!

1.100 Lei
În loc de 1.900,00 Lei
Site:
Discount: 42%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 21
Valabil încă: 3 zile

Descriere

➡️Fata
➡️Gat
➡️Brate
➡️Abdomen
➡️Schema de tratament
Dr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
Indicatii dupa injectare:
-este recomandat sa se evite expunerea la soare, solar, frig si evitarea efortului fizic timp de o saptamana dupa procedura
-evitati bauturile si mancarurile foarte fierbinti in ziua efectuarii procedurii
-este interzis sa fumati si sa consumati alcool in primele 72 ore, sa aplicati machiaj in primele 24 ore sau efectuarea altor proceduri estetica sau dentare in primele 14 zile de la procedura
-nu se recomanda sa zburati cu avionul in primele 2 zile dupa injectare
-daca apar reactii adverse sau daca reactiile inflamatorii persista mai mult de 7 zile, va rugam sa va adresati medicului dumneavoastra
Acidul Hialuronic PROFHILO este un acid biotehnologic cu cel mai inalt grad de puritate si siguranta, fara aditivi, produs in Italia. Ofera fermitate si combate laxitatea pielii, oferind efect antiaging si de lifting.
Rezultatele pot fi vizibile dupa numai 2 sedinte si dureaza mai mult datorita calitatii superioare a produsului injectat.
Tratamentul cu Profhilo poate fi folosit oferind rezultate spectaculoase pentru zona fetei, zona gatului, maini, abdomen sau brate.
Cum se efectueaza procedura?
Biorevitalizarea cu PROFHILO presupune injectarea in 5 puncte pentru fiecare jumatate a fetei.Sunt selectate 5 zone fara vase mari sau nervi pentru a reduce riscurile. Complexul unic pe piata contine cea mai mare concentratie de acid hialuronic si ofera rezultate de umplere, hidratare si de combatere a laxitatii crescute cu efect indelungat.
Cat dureaza rezultatele?
Rezultate sunt vizibile de obicei dupa numai 2 sedinte efectuate la un interval de 1 luna si are efect de pana la 1 an. Dupa 1 an se poate repeta procedura.