Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Sculpteaza formele si recontureaza silueta cu 4 terapii imbatabile – Criolipoliza, Cavitatie, Presodrenaj si capsula SPA Slim Active cu cromoterapie! Pachetul contine 8 sedinte care te vor ajuta sa topesti kg in plus, celulita, colaceii si aripioarele! Prinde oferta cu reducere de la Feminity Salon!

780 Lei
În loc de 1.560,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 33 de ore

Descriere

Tratamentul corporal prin Cavitatie se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa care, datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz (bule cavitationale) si implozii succesive, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase, fara a afecta alte structuri adiacente.
Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa, drenat prin sistemul limfatic si eliminat prin caile renale.
In urma tratamentelor efectuate apare reducerea evidenta in circumferinta (datorata reducerii volumului celulelor adipoase), realizandu-se un nou contur corporal.
Criolipoliza este tratamentul care te ajută să elimini grăsimea de pe abdomen, coapse, fese și brațe.
Tratamentul este non-invaziv și înlătură depunerile de grăsime inestetice de pe corp prin înghețarea celulelor grase la -10 grade Celsius.
Principalul avantaj al tratamentului consta în rezolvarea grăsimilor localizate fără efecte secundare și fără timp de recuperare după efectuarea procedurii. 
Metoda de slabit cu capsula SPA Slim Active cu cromoterapie este ideala pentru remodelare corporala.
Cei care vor sa scape de kilogramele in plus cat mai repede si cei care vor sa aiba un mai mare control asupra propriei greutati pot apela la Capsula SPA Slim Active cu cromoterapie. Datorita caldurii patrunzatoare si in profunzime generate de raze infrarosii este activat procesul de lipoliza (arderea grasimilor).
‼Se ard aproximativ 750 calorii in doar 30 minute de tratament cu raze infrarosii.
Beneficii Presodrenaj:
-Imbunatateste fluxul sangvin si limfatic;
-Imbunatateste nivelul de oxigenare al sangelui;
-Detoxifica și regenereaza organismul;
-Relaxeaza muschii;
-Sustine remodelarea corporala;
-Sustine procesul de pierdere in greutate;
-Combate celulita;
-Reda un aspect tanar.