Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Vrei sa arati mai bine in timp record? Nimic mai simplu cu DermoCell Body Health - cel mai eficient tratament impotriva celulitei si a kilogramelor in plus! Slabit rapid inca de la prima sedinta, eliminarea celulitei si tonifierea pielii cu un singur tratament! Salon zona Calea Mosilor

550 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 31%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 29
Valabil încă: 19 ore

Descriere

Cu revolutionarul DermoCell tratatezi eficient celulita chiar si in stadiile ei cele mai avansate, elimini adipozitatile si reduci vergeturile si imbunatatesti circulatia periferica!
Foloseste metoda non-invaziva si non-agresiva DermoHealth, metoda ce are la baza aspiratia continua pentru un efect rapid si de lunga durata, impiedicand ulterior re-formarea aspectului de “coaja de portocala”, si realizand un masaj endermologic in profunzimea tesutului.
DermoHealth
Spre deosebire de clasicele metode de vacuumare, noul echipament implica o revolutionara turbina axiala care atinge 35 lts/sec si o suctiune constanta de 180 mbar, producand un efect de unduire. 
Capatul de tratament cu role mobile actioneaza linear si perpendicular pe epiderma, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Astfel se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta negativ straturile superioare ale epidermei.
Miscarea rolelor produce un profund masaj anticelulitic, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice. DermoCell Expert trateaza cu succes toate formele si stadiile de celulita (inclusiv gradul IV – cel mai dificil de eliminat) si previne reaparitia in timp a celulitei.
Inovatia consta si in reducerea presiunii asupra epidermei, astfel eliminandu-se riscurile de aparitie de hematoame, rani, vanatai sau crestere a pragului de sensibilitate.
– elimina celulita si adipozitatile localizate (remodelare corporala)
– accelereaza procesul de ardere a grasimilor
– elimina edemele si defibrozeaza tesuturile
– imbunatateste elasticitatea epidermei
– atenueaza senzatia de picioare grele (drenaj limfatic)
– reda fermitatea si tonicitatea pielii