Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Decoreaza-ti casa cu un tablou canvas personalizat cu poza ta de la Colorland! Tablourile personalizate sunt un element decorativ de neinlocuit. Poti aranja tabloul intr-un colaj foto interesant! Panza de inalta calitate cu marginile imprimate, cadru de lemn, culori vii!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
39 Lei
În loc de 99,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 61%
Oraș: National
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: expirat

Descriere

Tablourile personalizate sunt un element decorativ de neinlocuit care, fara indoiala, va sublinia caracterul unic al interiorului casei dumneavoastra si il va face exceptional de confortabil, dar in acelasi timp si elegant. Marginile panzei sunt, de asemenea, imprimate, facand amintirile capturate in fotografii si mai vizibile.
Suprafata imprimata si pe margini creeaza efectul de adancime si tridimensionalitate. S-ar putea spune ca decoratiunile de perete nu ne permit sa avem loc pentru creativitate - la urma urmei, putem merge la magazin si sa obtinem o pictura la gata.
Desigur, putem merge si la galerie si sa cumparam tablouri pictate manual, dar sunt mult mai scumpe. Prin urmare, Colorland va ofera o solutie complet diferita - tablouri foto imprimate pe panza, cu o rama din lemn, personalizate complet de dvs. si la un pret accesibil!