Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tabara de engleza&echitatie copii& parinti 21-24 iulie sau copii 6-12 ani perioada 30 august - 3 septembrie Pachetul include workshop-uri in engleza, cazare &masa la pensiune pe Valea Avrigului, excursii, echitatie, activitati la ferma, foc de tabara! Sa inceapa distractia!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
500 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 0%
Oraș: National
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: expirat

Descriere

Pentru anul 2021 va propunem Pensiunea Ferma Brandusa,  3 margarete, zona turistica Valea Avigului. Pensiunea Ferma Brindusa ofera o priveliste minunata cu deschidere catre Muntii Fagaras, restaurant propriu cu produse traditionale, centru de echitatie, drumetii in aer liber, loc de joaca, piscina si relaxare in natura.
"Pensiunea Ferma Brandusa adauga un plus de margarete oricarei clasificari, nu numai prin conditiile excelente de cazare si de petrecere a timpului liber (drumetii in natura, calarie pe trasee montane, calarie de agrement, calarierecuperatorie copii si adulti, ferma de animale,  loc de joaca pentru copii cu leagane, piscina si plaja pe sezlonguri in sezonul cald dar si prin urmarirea specificului sau."