Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Escape Room pentru 2-6 persoane, 60 minute – Paranormal Activity, escape room incitant, plin de provocari palpitante, inspirat dintr-o productie TV! Da startul distractiei, secundele au inceput sa curga in clepsidra! Vino cu toata gasca si incepe aventura la cel mai tare Escape Room!

90 Lei
În loc de 140,00 Lei
Site:
Discount: 36%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 42
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Tocmai ce te-ai mutat în noua ta casă, însă lucrurile nu sunt deloc așa cum te-ai așteptat.O entitate invizibilă își face simțită prezența în timp ce încerci să te convingi că pentru toate întâmplările ciudate există o explicație rațională însă momentele înspăimântătoare devin din ce în ce mai multe până când ajunge să te scoată din minți. Stresul psihologic devine maxim.
Vei putea oare să învingi spiritul ce nu este gata să părăsească locuința sau vei cădea pradă lui? Intră în casa bântuită pentru 60 minute ce par o eternitate.
Paranormal Activity este un escape room incitant, plin de provocări palpitante, inspirat dintr-o producție TV. Pentru a-l juca, trebuie să îți imaginezi că ești într-o casă bântuită și să dezlegi puzzle după puzzle, ca un adevărat detectiv curajos. Oricum…vei avea de-a face cu un episod care nu s-a filmat niciodată și în care tu și prietenii tăi aveți rolurile principale.
Crezi că veți reuși să rezolvați misterul în 60 de minute? Dovediți tuturor că se poate!