Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Escape Room pentru 2-6 persoane, 60 minute – Lord Of The Rings - The Jurney! Lord of the Rings este un escape room incitant, cu un decor misterios si provocari palpitante, inspirat din filmul Lord of the Rings. Vino cu toata gasca si incepe aventura la cel mai tare Escape Room!

90 Lei
În loc de 140,00 Lei
Site:
Discount: 36%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 31
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Așa începe călătoria ta magică, pornind din umilul Hobbiton și luând parte la evenimentele epice din Moria, Rohan, Gondor, Mordor și alte locații fantastice făcând parte din frăția inelului alături de elfi, dwarfi, vrăjitori și hobbiți. Nume ciudate de oameni, creaturi fantastice și locuri noi apar la fiecare pas. Pe drum descoperi inelul magic și, după multă deliberare, te oferi voluntar să-l duci în singurul loc unde poate fi distrus, flăcările muntelui Doom.
Străbate Middle Earth victorios și distruge inelul. Ia-ți prietenii, și intrați în aventura care a captat imaginația mai multor generații. Lord of the Rings este un escape room incitant, cu un decor misterios și provocări palpitante, inspirat din filmul Lord of the Rings.
Ca și la celelalte camere de evadare, nu este necesar să fi văzut filmul, dar trebuie să știi că nimic nu este întâmplător. Orice obiect poate fi o piesă dintr-o poveste pe care va trebui s-o reconstitui pentru a putea evada.