Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Remodelare corporala cu pachet Slabire Rapida – 14 proceduri pentru un trup de invidiat! Prinde oferta cu reducere LIMITATA si obtine silueta mult visata in cel mai scurt timp, fara diete sau ore interminabile la sala! BONUS 1 sedinta drenaj limfatic!

590 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 26%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Revolutionarul  Lipolaser "ofera clientilor o alternativa noua, fantastica si non-invaziva pentru a-i ajuta sa-si atinga obiectivele”  declara Dr. Lionel Bissoon! Terapia este ideala pentru remodelarea coporala si pierderea in centimetri. Utilizeaza laser de joasa intensitate pentru a penetra pielea in adancime topind practic grasimea ce ulterior este eliminata prin drenajul limfatic. Rezultatele se vad de la prima sedinta si sunt necesare cam 10 sedinte pentru eliminarea completa a tesutului adipos.
Impachetarile la tunel sau termocuverta, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.