Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Vrei sa arati perfect indiferent de sezon? Alege pachetul de Remodelare Corporala ADIO CELULITA cu Vacuum, Tunel, Vibromasaj si BONUS 1 sedinta Drenaj Limfatic! Profita de oferta cu DISCOUNT si slabeste rapid cu cele mai eficiente terapii la cel mai mic pret!

440 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 45%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Impachetarile la tunel sau termocuverta, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.
Vibromasajul se numara printre cele mai placute metode de slabit, eliminarea a celulitei si reglarea metabolismului. Aparatul de vibromasaj, Vibromatique, realizeaza mecanic vibratii, leganare, frictionare, framantare si presare. Acest sistem de vibratii arde grasimile localizate si stimuleaza elasticitatea pielii prin activarea si accelerarea circulatiei sangvine.