Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Trateaza varicele si insuficienta venoasa! Consultatie flebologie, ecografie Doppler ambele picioare si evaluarea insuficientei venoase! Cu tratamentul corect scapi de varice si senzatia de picioare grele si umflate!

490 Lei
În loc de 1.000,00 Lei
Site:
Discount: 51%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 14
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Medicului flebolog este singurul care poate pune un diagnostic corect si poate trata eficient bolile venoase superficiale (varice, telangiectazii, etc) dar si tromboza venoasa profunda, tromboflebita superficiala, ulcerele varicoase si malformatiile venoase.
Ecografia pentru vene la care medicul de foloseste ecografia Doppler identifica pachetele varicoase care nu sunt vizibile prin transparenta pielii, si valvele incompetente, fiind o investigatie nedureroasa si neinvaziva care poate fi repetata ori de cate ori este nevoie, fara riscul de iradiere. Aparatele de ultima generatie permit vizualizarea cu acuratete a venelor superficiale si profunde, directia fluxurilor de sange si valvele incompetente.
Varicele sunt dilatatii ale sistemului venos superficial de la nivelul membrelor inferioare ce apar turgescente sub piele, de culoare albastruie, in special pe fata interna a piciorului si cea posterioara a gambelor.
Din cauza faptului ca sangele venos nu poate fi drenat corespunzator si stagneaza in aceste vene, cu timpul apar simptome suparatoare ca durere, senzatie de greutate, umflarea gambelor si chiar modificari ale pielii ca roseata, inflamatie, mergand pana la ulcerul varicos – rana care nu se vindeca niciodata daca nu se iau masuri de tratament.
INVESTIGAȚIA DOPPLER este lipsită de riscuri și NU ESTE DUREROASĂ!
 În plus, pentru această investigație nu sunt necesare pregătiri!
Investigația DOPPLER este extrem de importantă întrucât ne permite să diagnosticăm probleme precum:
- apariția cheagurilor de sânge
- defectelor de valve cardiace sau afecțiuni cardiace congenitale
- ocluzie la nivelul unei artere
- apariția de anevrisme
- stenoza de artera carotidă
 Întrucât este important ca circulația să se desfășoare în condiții optime, astfel încât organele și țesuturile noastre să funcționeze corect, este esențial ca eventuale probleme să fie diagnosticate din timp!

Condiții de utilizare