Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Curatare in profunzime si rejuvenare faciala cu Oxigenoterapie, dubla curatare si masca SkinTech – tratamentul preferat al vedetelor de la Hollywood! Recapata-ti luminozitatea tenului si bucura-te de un aspect intinerit!

175 Lei
În loc de 450,00 Lei
Site:
Discount: 61%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 15
Valabil încă: 3 ore

Descriere

Terapia cu oxigen hiperbaric are rezultate foarte bune in incetinirea procesul de imbatranire si aparitiei ridurilor in mod vizibil! Este un tratament foarte apreciat de vedete internationale fiind numit si tratamentul Madonnei! Cu ajutorul oxigenului hiperbaric sunt introduse in piele sub presiune ser colagen, elastina sau multivitamine ce au ca efect rejuvenarea faciala.
SkinTech, echipament care a beneficiat de o mare popularitate in randul vedetelor de la Hollywood (Jessica Alba, Kate Hudson, Kourtney Kardashian, Paul Pogba).
Tehnologia spectaculoasa SkinTech imbina in acelasi timp 3 terapii cu rezultate excelente: Low Level Laser Therapy, Infrarosii si Galvanoterapia.
LLL – Low Level Laser Therapy: studiata, dezvoltata si aplicata la NASA, LedTherapy este o forma complexa de fototerapie care produce schimbari la nivel celular, cu efecte pe diferite tipuri de probleme, in functie de lungimea de unda pe care actioneaza.
Galvanoterapie: cei 7 electrozi dispusi pe toata suprafata fetei potenteaza efectele tratamentului prin inducerea in profunzime a ingredientelor active aplicate.
Infrarosii: razele infrarosii nevizibile de 830 nm stimuleaza circulatia sanguina si activitatea fibroblastelor,
detoxifica si actioneaza profund pana la nivelul musculaturii fetei. Terapia cu raze infrarosii aduce o imbunatatire cu 51-57% a texturii, prin accelerarea productiei de colagen si elastina si relaxeaza ridurile intersprancenare si “laba gastii”.
Actioneaza concomintent pe fata si pe gat, avand doua module individuale care se pozitioneaza exact pe zonele vizate.
SkinTech este un echipament versatil care poate fi folosit atat singur cat si in combinatie cu alte echipamente.
Masca se poate conecta la echipamentul de Oxygen Hiperbaric pentru efecte suplimentare.