Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Micropigmentare sau microblading sprancene, contur buze sau umplere culoare buze, extensii gene din matase naturala. Alege procedurile cu rezultatele cele mai spectaculoase realizate de profesionistii cu experienta de la salonul elegant Sophia 99 si arata fabulos in fiecare zi, fara a mai avea nevoie de machiaj!

399 Lei
În loc de 699,00 Lei
Site:
Discount: 43%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 29
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Ce faci atunci cand sprancenele tale sunt aproape invizibile?
Simplu, apelezi la microblading sau micropigmentare, solutia care te ajuta atunci cand ai goluri in sprancene, cand forma lor nu este adecvata formei fetei sau atunci cand simti nevoia de a da putin volum si intensitate sprancenei.
Procedura este suportabila si cat se poate de simpla: se curata pielea, se aplica o crema anestezica dupa care se stilizeaza spracenele cu un creion. Acesta este pasul reversibil, adica momentul in care decizi daca iti place designul si nuantele folosite. Un ac sterilizat, accesorii de unica folosinta, pigmenti organici si procedura incepe!
Tatuarea buzelor se realizeaza prin micropigmentare cand se doreste o usoara marire a acestora, cand se doreste un contur precis si exact in cazul buzelor, sau pentru o corectie a simetriei. De asemenea, procesul de tatuat buze poate fi realizat si pentru o pigmentare intr-o anumita culoare, mai pala, naturala, sau mai intensa, a buzelor, mai ales ca multe femei prefera sa poarte culoarea naturala a buzelor, decat sa foloseasca ruj.
Microblading-ul este o metoda ce presupune trasarea unor linii curbe, foarte subtiri, asemanatoare firelor de par natural. Se lucreaza doar in primul strat de piele, astfel firele naturale si radacinile nu vo fi afectate deloc.
Pentru tehnica de microblading este folosit un instrument special care are in varf o lama formata din ace mici, de unica folosinta.
Sunt folositi pigmenti organici. Procedura nu este deloc dureroasa, iar rezultatele rezista intre 6 luni si 1 an, in functie de tenul fiecarui client.
Extensiile de gene 2D constau in faptul ca vor fi aplicate pe fiecare geana naturala 2 extensii. Astfel, volumul va fi dublu fata de genele naturale ale clientei.
Aplicarea extensiilor de gene este cea mai simpla si la indemana metoda pentru a avea oricand gene lungi si bogate. Produsele folosite sunt de o calitate premium - superioara, iar extensiile sunt din matase naturala.
Timpul de aplicare a acestei proceduri este de aproximativ 1h. Retusul se face la 30 de zile.
Tehnica de micropigmentare corecteaza si contureaza forma sprancenelor, acoperind goluri sau cicatrici.
Micropigmentarea sprancenelor este un machiaj semipermanent, care rezista pana la 2 ani, realizat cu pigmenti organici.
Este o procedura sigura, fiind folosite accesorii de unica folosinta si ac sterilizat.