Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Dureri, afectiuni respiratorii, insomnii? Oxigenoterapia in Camera Hiperbara creste nivelul de energie, Diminueaza starile de oboseala si apatie, reduce stresul si anxietatea, stimuleaza crearea de noi celule stem, sprijina sistemul imunitar.

200 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 20%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 22
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Terapie cu oxigen
Camera hiperbară reprezintă o formă alopată de tratament și este utilizată în toată lumea datorităefectelor terapeutice eficiente ale oxigenului. Camer0a hiperbară este un dispozitiv ce furnizează oxigen la o presiune de trei ori mai mare decât presiunea atmosferică normală. Această terapie stimulează capacitatea organismului de a se vindeca și recupera prin creșterea nivelului de oxigen din sânge.
Beneficiile acestui tratament sunt multiple, astfel că specialiștii îl recomandă pentru numeroase afecțiuni, printre care: leziuni post chirurgicale, oboseală cronică, artrite, artroze, leziuni musculare, ale tendoanelor sau ligamentelor, fracuri, grefe, arsuri, boala Parkinson etc.

Ședințele în camera hiperbară sunt relaxante și plăcute, iar durata acestora variază în funcție de problema tratată și recomandările medicului specialist. Pacientul tratat are parte de intimitate și iși poate petrece timpul citind, ascultând muzică etc. În general, un tratament complet presupune un număr minim de 10 ședințe.
Camera hiperbară acționează la nivelul întregului organism și:
Facilitează difuzia oxigenului către țesuturile slab vascularizate sau lezate;
Stimulează producția de celule stem, accelerând procesul de vindecare;
Susține oxigenarea celulară și crește producția de elastină, încetinind procesul de îmbătrânire;
Crește imunitatea organismului și îl ajută să lupte contra infecțiilor produse de viruși și bacterii;
Accelerează procesul de vindecare în cazul fracturilor și problemelor aparatului osteoarticular

Anti-aging și recuperare sportivă
Tratamentul cu oxigen întreține frumusețea și reprezintă o metodă de recuperare eficientă pentru sportivi. La nivelul pielii, camera hiperbară acționează prin reducerea inflamațiilor și durerii, regenerarea celulară și accelerarea vindecării anumitor răni sau cicatrici.
În ceea ce privește medicina sportivă, o parte din funcțiile camerei hiperbare ajută sportivii să își recapete condiția fizică prin: reducerea inflamațiilor și durerilor, creșterea producției de colagen, vindecarea mai rapidă a contuziilor și leziunilor, dar și alte efecte benefice.