Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Vindecare prin metoda alternativa 100% naturala, foarte eficienta – Insuflatii rectale cu Ozon! Alege 10 sedinte de tratament non-invaziv la Clinica New Life Health! Trateaza afectiunile ficatului fara reactii daunatoare si ajuta la detoxifierea organismului!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
400 Lei
În loc de 1.200,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

Insuflatiile rectale cu Ozon constituie un tratament 100% natural si non-invaziv. 
Insuflatiile rectale cu ozon reprezinta cea mai eficienta metoda de a trata afectiunile ficatului (colesterol crescut, TGP si TGO crescute si chiar hepatita C), fara efecte adverse sau reactii daunatoare.
Insuflatiile vaginale si rectale cu Ozon au un efect antibacterian si antiinflamator si se recomanda in tratarea chisturilor ovariene, a durerilor asociate cu bolile inflamatorii pelvine si pentru ameliorarea durerilor premenstruale. 
Oxigenarea locala a tesuturilor diminueaza durerea si usturimea, astfel ca are efecte benefice in cazul afectiunilor tractului urinar si a candidozelor. 
Studiile arata ca femeile care se confruntau cu probleme de infertilitate si au efectuat insuflatii vaginale pentru patologii asociate (ovar polichistic, candidoza, anexita) au reusit sa ramana insarcinate.