Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Reseteaza metabolismul in 9 zile! Program de Detoxifiere si Slabire, fara infometare, fara sa te chinuie poftele

582 Lei
Site:
Discount: 0%
Oraș: National
Cupoane comandate: 120
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Poti sa arati si sa te simti mai bine in doar 9 zile? DA.
Programul Clean 9 te poate ajuta la lansarea calatoriei tale pentru a deveni mai suplu si mai sanatos. Acest program eficient de detoxifiere iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a incepe chiar de azi transformarea corpului tau.
La ce te poti astepta in urmatoarele 9 zile?
Vei arata si te vei simti mai bine si vei incepe sa elimini toxinele acumulate, care te pot impiedica sa asimilezi pe deplin nutrientii din hrana. Baza acestui program o reprezinta bauturile Forever din Aloe Vera, care ajuta la cresterea absorbtiei nutrientilor si favorizeaza o digestie sanatoasa. Vei incepe, de asemenea, sa te simti mai usor si mai energic, dovedind ca iti poti tine sub control apetitul, si vei vedea cum corpul tau incepe sa se schimbe.
Zilele 1&2 – primele doua zile ale programului Clean 9 sunt concepute pentru resetarea corpului si a mintii tale.
Zilele 3-9 – greutatea ta poate fluctua de la zi la zi. Aminteste-ti sa te cantaresti doar in zilele 1 si 9.
CÂTE KG MĂ AȘTEPT SĂ SLĂBESC CU CLEAN 9? Cantitatea de kilograme pierdute în timpul programului Clean 9 depinde de factorii de referință, inclusiv greutatea inițială și stilul tău de viață atunci când ai început programul.
ESTE PROGRAMUL CLEAN 9 SIGUR? Da. Deoarece programul este conceput pentru a fi urmat doar 9 zile, este extrem de sigur pentru majoritatea oamenilor. Cu toate acestea, dacă ai o problemă de sănătate pre-existentă sau te afli sub îngrijirea unui medic, este înțelept să te consulți cu el înainte de a începe Clean 9 sau orice alt program de slăbire.