Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Topeste grasimea localizata si slabeste rapid in cm cu Lipolaser si Presoterapie – 8 sedinte, pret WOW! Frumusete fara durere! Centimetri in plus sunt eliminati definitiv si rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta cu tehnologia LipoLaser, ideala pentru slabire localizata!

199 Lei
În loc de 1.200,00 Lei
Site:
Discount: 83%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 29
Valabil încă: 9 ore

Descriere

Tehnologia cu laser de joasa intensitate a fost utilizata in ultimii 30 de ani in scopuri biomedicale, inclusiv vindecarea ranilor, alinarea durerii si calmarea inflamatiilor. Este o tehnologie sigura si nedureroasa, tot ce simtit este o usoara senzatie de incalzire in locul de aplicare al padelei.
Principiul de functionare:  laserul penetreaza pielea in adancime si practic topseste tesutul gras. Grasimea astfel topita este eliminata prin sistemul limfatic. Pentru rezultate optime sunt recomandate 10 sedinte pe o zona (2 sedinte /saptamana) pentru eliminarea definitiva a tesutului adipos.
Echipa noastră îți recomandă să bei apă înainte și după tratament pentru a te bucura de cele mai bune rezultate.
Spre deosebire de alternativele chirurgicale, liposucția non-invazivă nu prezintă riscuri și permite pacienților să îți reia activitățile imediat.
Drenajul limfatic (prin stimularea ganglinilor limfatici) accelereaza circulatia limfatica ce ajuta la eliminarea toxinelor si celulelor grase. Este ideal efectuarea unui drenaj dupa tratamentul de topire a grasimilor cu LipoLaser deoarece, prin accelerarea circulatiei limfatice reziduurile adipoase rezultate din topirea grasimii sunt mult mai rapid eliminate de organsim, iar tu vei observa imediat diferenta!
Unii pacienți observă o reducere a stratului de grăsime chiar în primele zile de la primul tratament.
Presoterapia este un element complementar vital oricarei proceduri de remodelare, ajutand corpul sa elimine blocurile de grasime separate prin tratament.
Principiul de functionare a sistemului de presoterapie se bazeaza pe efectul de masaj si marirea presiunii prin compresie pneumatica intermitenta. Avand un impact benefic asupra corpului uman, scopul  este de a stimula circulatia sangelui, a limfei, ameliorarea durerii si reducerea inflamarii tesutului muscular, ducand la bun sfarsit tratamentul.