Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

IGIENIZARE DENTARA completa pentru dantura sanatoasa si zambet stralucitor! Previne aparitia problemelor dentare cu pachet ce include: detartraj ultrasonic, periaj profesional, airflow, fluorizare la SUPER-PRET!

100 Lei
În loc de 400,00 Lei
Site:
Discount: 75%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 107
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Tartrul reprezinta placa bacteriana mineralizata. Aparitia tartrului este favorizata de numerosi factori, printre care: lipsa unei igiene orale corecte, alimentatie dezechilibrata, dinti incalecati, plombe sau lucrari dentare retentive, afectiuni generale.
Detartrajul indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii , reducand astfel numarul bcateriilor si prevenind aparitia bolilor paradontale. Detartrajul cu ultrasunete, cat si cel manual, nu afecteaza structura dintelui!
Periajul profesional este o măsură preventivă realizată doar în cabinetul de medicina dentara, de către medicul stomatolog, care are scopul de a completa metodele de igienă orală pe care pacientul şi le poate aplică singur, acasă.
În funcţie de corectitudinea şi eficienţa igienei dentare, precum şi a riscului individual de apariţie a cariei dentare, constatate de către medicul dentist, pacientului i se va propune un plan de control al igienei orale, prin vizite regulate, la 3-6 luni.