Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Alege masajul potrivit nevoilor tale! Fie ca doresti un Masaj de Relaxare sau Terapeutic, ori vrei sa iti remodelezi silueta cu ajutorul Masajului Anticelulitic, la Cory`s Beauty Salon gasesti varianta potrivita pentru tine. Iesi mai mult in evidenta prin energia, increderea in tine si starea de bine oferite de masaj!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
95 Lei
În loc de 150,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 37%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 27
Valabil încă: expirat

Descriere

Masajul de relaxare este o desfatare care creeaza o stare generala de bine, imbunatateste circulatia limfatica si pe cea sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii raniti si suprasolicitati, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.
Masajul anticelulitic are drept scop indepartarea celulitei si complexelor pe care aceasta le aduce cu sine. Dintre remediile naturale, masajul ocupa un loc central, si o cale care nu ar trebui evitata. Acesta reprezinta una dintre cele mai bune metode de a scapa de celulita care poate aparea pe abdomen, coapse, fese, uneori pe brate sau in alte locuri de pe corp.
Masaj cu bete de Bambus - Bambusul reprezinta energie, prosperitate si longevitate in cultura chineza, indoneziana, si japoneza.
In China, se spune ca tulpinle de bambus simbolizeaza tinerete vesnica, putere, prosperitate si pace. Asa ca de fapt, terapia masajului cu bambus are radacini vechi si conotatii, probabil, mai profunde.
Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.
Masajul terapeutic are ca scop eliminarea tensiunilor musculare datorate antrenamentelor, stresului de zi cu zi, pozițiilor incorecte și ortostatice.
Tehnicile utilizate în masajul terapeutic sunt specifice relaxării mușchilor din corp, cu un rol important în menținerea sănătății.
Beneficiile masajului terapeutic
eliminarea problemelor circulatorii
drenajul limfatic cu rol în eliminarea toxinelor
relaxarea imediată a grupelor musculare în cazul sportivilor
susținerea circulației venoase adecvate