Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ingheata stratul adipos prin criolipoliza. Valabil pentru doamne si domni. Pierzi pana la 30% din tesutul adipos intr-o sedinta de CRIOLIPOLIZA CoolTech de 70 minute, ingheata -8 grade!

450 Lei
În loc de 1.980,00 Lei
Site:
Discount: 77%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 78
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Performantele Criolipolizei - CoolTech Cocoon, tehnologie extrem de sigura si cu rezulatate GARANTATE, sunt apreciate la nivel mondial, aparatul fiind folosit in saloanele de top din Londra, Paris, Atena si nu numai!
Este un tratament non-invaziv si nedureros ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces, fiind ideal pentru slabire localizata.Aparatul ajunge pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel potentialul disconfort ce ar putea aparea. In plus, in acest fel nu este afectat timpul efectiv in care tesutul adipos este criogenat.
Poti utiliza personal mai multe vouchere pentru a beneficia de mai multe tratamente! Daca veti cumpara un  voucher cu mai multe aplicari, sau chiar mai multe vouchere, veti putea utiliza aplicarile pentru mai multe zone sau chiar pentru aceeasi zona, cu mentiunea ca trebuie sa faceti o pauza de 45 de zile intre aplicari.
Ce este Criolipoliza?
Criolipoliza este tratamentul neinvaziv ce foloseste tehnologia criogenarii in vederea eliminarii definitive a stratului de grasime in exces. Eficienta acestei metode de slabire rapida este comparabila cu cea a liposuctiei chirurgicale, insa fara disconfortul asociat
CoolTech este cel mai performant aparat certificat la nivel mondial (FDA in Statele Unite ale Americii si CE in cadrul Uniunii Europene) ce utilizeaza tehnologia criogenarii, ajungand pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel posibilitatea aparitiei disconfortului.
Rezultatele acestei metode de slabire rapida sunt uimitoare, eliminandu-se pana la 5 cm in circumferinta pe parcursul a 3 saptamani.
Cum actioneaza Criolipoliza Cooltech?
Modul de actiune: manerul aplicatorului produce un vacuum ce atrage tesutul adipos in interiorul acestuia, reducand astfel circulatia sangvina si facilitand procesul de criogenare; in faza a doua tesutul absorbit in maner este adus la temperatura de -8° C in cca. un minut, procedeu ce va determina eliminarea din organism a grasimilor acumulate pe cale naturala, prin sistemul limfatic.
Durata unei sedinte de tratament este de 70 de minute.

Etapele tratamentului:
1. Efectul de vacuum al CoolTech® retine doar grasimea in exces, protejand in acelasi timp si restul tesutului si fibrele de colagen.
2. Vacuumul scade circulatia sangvina din zona de tratament, ceea ce determina un control targetat al zonei tinta.
3. Tesutul adipos intra in contact cu placutele de racire ale aplicatorului. Acestea genereaza efectul de racire pana tesutul ajunge la temperatura programata.
Dupa tratament, grasimea este eliminata gradual printr-un proces metabolic natural. Celulele moarte sunt eliminate cu ajutorul macrofagilor, care elimina tesuturile moarte, reciclandu-le si trasformandu-le in aminoacizi, peptide si proteine, fara posibilitatea de regenerare.
Cu aceasta terapie se pot trata maxim 3 zone corporale, pentru ca organismul nostru beneficiaza de un numar fix de macrofagi, care fac fata cu brio unui numar finit de celule adipoase moarte.
Contraindicatii:
Boala Raynaud
Urticarie cauzata de frig
Crioglobulinemie
Intoleranta la crioterapie
Sarcina si alaptare
Operatie de cezariana (cel putin 6 luni de la nastere, daca se realizeaza tratamentul pe zona abdomenului)
Degeraturi
Febra, neoplasme, procese infectioase
Dermatite, eczema sau rani
Vene varicoase
Sindrom carcinoid, SIDA
Probleme hepatice, insuficienta renala sau hepatica
Diabet sever

Condiții de utilizare