Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Remodelare Corporala cu pachet 21 sedinte la SUPER-PRET! Electrostimularea, Starvac, LPG si Tunelul cu infrarosu ofera rezultate spectaculoase in timp record! Scapa de cm in plus, tonifiaza-ti pielea si obtine silueta mult visata!

575 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 28%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 19 ore

Descriere

Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
Starvac - aparatul care efectueaza un masaj anticelulitic, combinand vacuum-ul (aspirarea) cu palparea si masarea. Metoda Starvac este cea mai eficienta procedura de eliminarea a celulitei, cu rezultate garantate. 
LPG Wellbox - tehnologie revolutionara pentru corp. Lipomasajul efectuat cu LPG este recomandat pentru slabire, sculptare, redarea fermitatii si tonifiere. Stimuleaza si distruge acumularile de grasime si netezeste aspectul de "coaja de portocala" al pielii.