Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Pachet complet remodelare corporala cu Masaj de relaxare, LPG si Electrostimulare – 15 sedinte, BONUS 1 sedinta epilat mustata si axila! Prinde super-oferta cu reducere LIMITATA de la Aquamarine Beauty Center si rasfata-te din cap pana in picioare!

395 Lei
În loc de 725,00 Lei
Site:
Discount: 46%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 13
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Electrostimularea este o terapie ideala pentru tratarea celulitei! Foloseste curentul de joasa intensitate pentru a stimula musculatura similar exercitiilor de fitness (In doar cateva zeci de minute echivalezi zeci de ore petrecute la sala, fara a depune nici un efort!) contribuind la arderea caloriilor, tonifiere, imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice si implicit accelerand detoxifierea.
LPG Wellbox - tehnologie revolutionara pentru corp. Lipomasajul efectuat cu LPG este recomandat pentru slabire, sculptare, redarea fermitatii si tonifiere. Stimuleaza si distruge acumularile de grasime si netezeste aspectul de "coaja de portocala" al pielii. 
Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor, creeaza o stare de relaxare totala, imbunatateste circulatia limfatica si  sanguina, are efect antistres, relaxeaza muschii, reduce spasmele si crampele, creste flexibilitatea articulatiilor.