Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Micropigmentare/ Tatuaj Sprancene - Iti doresti sprancene frumoase si bine conturate, cu un aspect natural? Micropigmentarea este alegerea perfecta! Tehnologii si pigmenti recunoscuti la nivel mondial - Nouveau Contour si Li Pigments! Tehnica ombre sau powder, include si RETUS

750 Lei
În loc de 1.500,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 28
Valabil încă: 32 de ore

Descriere

Daca iti doresti o aparitie de senzatie, cu ochi irezistibili, conturati de cele mai perfecte sprancene, micropigmentarea este alegerea perfecta. Aceasta iti asigura o conturare perfecta a sprancenelor, pastrand in acelasi timp aspectul lor natural.
Este alternativa de ultima generatie folosita cu succes in redefinirea, evidentierea sau reconstructia sprancenelor.
Prin dermopigmentare – sau machiaj semipermanent cum mai este cunoscut ca si denumire in serviciile de cosmetica - se poate corecta forma, simetria sau pozitia sprancenelor, sau se poate crea efectul de lifting in zona exterioara a ochilor, imbunatatind astfel simetria si armonia fetei.
Specialistul in micropigmentare este in acelasi timp si un stilist cu o viziune completa si profesionala in diversitatea fizionomiilor umane, cu experienta in alegerea formei, culorii si incadrarii perfecte a sprancenelor in conturul fetei.
Procedura de micropigmentare este precedata intotdeauna de o consultatie, in urma careia stilistul intelege dorintele clientei, creind impreuna cu aceasta o viziune comuna in definirea si forma finala a sprancenelor.
Aparatura folosita in cadrul Centrului Forever 20 este Nouveau Contour, una de renume mondial, lider in domeniul dermopigmentarii in Europa dar si in USA.
Pigmentii folositi sunt deasemenea de cea mai buna calitate, Li Pigments si Nouveau Contour, branduri consacrate in Olanda, Germania si USA. Ei se aleg si se folosesc in functie de culoarea firelor de par naturale existente in sprancene, dar si in functie de ten si de culoarea paraului natural.
TEHNICA POWDER
Aceasta tehnica realizeaza un efect pudrat dens al sprancenelor, prin crearea unor micropunctre foarte apropiate, folosindu-se in special la persoanele care au nevoie de un contur nou al sprancenelor sau care au putine fire de par in spranceana.
Make-up artistul creaza aspectul de spranceana machiata, urmarind forma ideala a sprancenei pentru fiecare chip in parte, obtinand un aspect natural si perfect armonios cu intregul chip.
Cu ajutorul acestei tehnici se pot crea sprancene cu un aspect natural, interventia fiind aproape insesizabila pentru cei din jur.
Prin aceasta tehnica se pot corecta atat forma cat si dimensiunea sprancenelor, se pot umple eventualele goluri din spranceana sau se poate corecta un tatuaj mai vechi.
TEHNICA OMBRE
Aceasta tehnica este conceputa pentru a crea o spranceana naturala, cu un efect pudrat fin.
Tehnica Ombre presupune o intensificare graduala in ceea ce priveste intensitatea pigmentului, mai difuz in zona numita de specialisti “capul “ sprancenei si mai accentuat in “corpul” si “coada “ sprancenei.
Rezultatul este un efect de make-up natural discret dar profund in acelasi timp, o forma de spranceana bine conturata care sa puna in evidenta si ca creeze o armonie si un echilibru cu intreaga fizionomie a fetei.
Tehnica Ombre nu este doar tehnica perfecta pentru evidentierea unor sprancene cu aspect natural ci este o tehnica care poate fi adaptata sau combinata foarte usor cu alte tehnici – powder sau microblading - pentru a atinge rezultatul dorit.
Aceasta tehnica presupune crearea unor micropuncte; aceste mici puncte mai adunate sau mai dispersate spre capul sprancenei, cresc treptat ca numar si densitate pe corpul si coada sprancenei pentru a crea un efect de umbra.

Condiții de utilizare