Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Arata-ti povestea in imagini! Proiectati o galerie unica in casa dvs. cu rame foto ClickPic. Creati compozitii de cadre, modificati aspectul oricand doriti! Imprimare de inalta calitate, 3 culori de rame, posibilitatea de a adauga propriul text!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
40 Lei
În loc de 110,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 64%
Oraș: National
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: expirat

Descriere

➡️Puteti alege intre doua sabloane: cu passe-partout si fara passe-partout. Passe-partout ofera efectul unui spatiu estetic si concentreaza atentia asupra fotografiei. In acest sablon veti avea optiunea de a adauga o legenda sub fotografie. Pe de alta parte, fara passe-partout, se potriveste mai bine pentru fotografii mai putin elegante si mai casual. Nu trebuie sa decideti imediat ce solutie sa alegeti. Puteti vedea si alege ambele variante in editor, comparand aspectul acestora cu fotografia dvs.
➡️Ramele ClickPic pot fi agatate usor si rapid. Nu trebuie sa faceti gauri in perete sau cuie cu ciocan (dar, bineinteles, puteti daca doriti). Atasati ramele cu elemente de fixare cu velcro care sunt pe fiecare rama! Pregatiti peretele, indepartati murdaria si praful, degresati-l. Desprindeti suportul cu velcro, asezati rama pe perete si tineti-l timp de aproximativ 30 de secunde. Simplu, nu-i asa?