Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabit rapid cu super-oferta pachet Slim Body – 60 proceduri de Remodelare Corporala la DOAR 199 lei! Achizitioneaza acum cel mai bun combo impotriva kg in plus, a celulitei si a pielii lasate si bucura-te de rezultate uimitoare! Salon elegant, zona Dorobanti

299 Lei
În loc de 3.050,00 Lei
Site:
Discount: 90%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 52
Valabil încă: 42 de ore

Descriere

Pachetul contine o gama variata de proceduri atat pentru slabit si eliminarea celulitei cat si pentru ingrijirea si tonifierea pielii si musculaturii.
Revolutionarul  Lipolaser "ofera clientilor o alternativa noua, fantastica si non-invaziva pentru a-i ajuta sa-si atinga obiectivele”  declara Dr. Lionel Bissoon! Terapia este ideala pentru remodelarea coporala si pierderea in centimetri. Utilizeaza laser de joasa intensitate pentru a penetra pielea in adancime topind practic grasimea ce ulterior este eliminata prin drenajul limfatic. Rezultatele se vad de la prima sedinta si sunt necesare cam 10 sedinte pentru eliminarea completa a tesutului adios.
Cavitatia, numita si liposuctie virtuala, are foarte bune rezultate in slabirea localizata, tonifierea pielii si diminuarea tesutului adipos. Sunt utilizate unde cavitationale (unde acustice de joasa frecventa si intensitate mare) ce creaza un efect de vid in profunzimea pielii (se creeaza bule cavitationale) determinand dilatari si compresii ale celulelor grase si in final spargerea lor.
Impachetarile la tunel sau termocuverta, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.
Vacuum este unul dintre cele mai eficiente tratamente pentru celulita de toate gradele (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli). Prin acest tratament se sparg celule grase care dau acel aspect de coaja de portocala. Se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic. Prin vacuum sunt vizate urmatoarele tinte: celulita, remodelare, slabire, drenaj limfatic, ridicare si reconturare sani, fermitate, redesenarea liniei corporale.