Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Microdermabraziune si Oxigen Hiperbaric, tratament complet de curatare, stimulare, eliminare riduri fine, hidratare si oxigenare. Procedura complet nedureroasa, efectuata in conditii de maxima siguranta!

189 Lei
În loc de 400,00 Lei
Site:
Discount: 53%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 15
Valabil încă: 9 ore

Descriere

Oxigen Hiperbaric - Tratamentul preferat al Madonnei se bazeaza pe o tehnologie spectaculoasa de transformare a oxigenului din aer de puritate scazuta 16-18% prin intermediul unor filtre speciale in oxigen de puritate 98%, nutritia celulelor fiind crescuta de 6 ori.
Se lucreaza pe un ten cu impuritati, cu pori dilatati,cicatrici,  hipopigmentati, riduri fine.
Principiul de functionare se bazeaza pe infuzia in profunzime cu oxigen,in straturile dermale ale tenului.
Prin jetul creat introducem pana in straturile cele mai profunde ale pielii, respectiv pana in derm, substante active ducand la o hidratare profunda, cresterea elasticitatii pielii, regenereaza pielea in urma acneei si a cicatricilor.
In urma tratamentului, tegumentul va avea un aspect luminos, sanatos si catifelat.
Aparatul foloseste un dispozitiv revolutionar ce produce un jet supersonic de oxigen combinat cu ser fiziologic medical si substante medicale active, cu presiune ridicata de 200 metrii/secunda.
Cu ajutorul acestui jet infuzam substante active precum: acid hialuronic, aminoacizi, vitamine A, C, E, AHA - acid glicolic, ce se aleg pentru fiecare tip de ten.
Aceasta terapie este numita si mezoterapie fara ace avand practic acelasi efect de imbunatatire a tegumentului ca si mezoterapia cu ace.
Prin microdermabraziune se asigura pregatirea optima a tenului pentru absorbtia efectiva a agentilor activi naturali, iar rezultatele sunt excelente atunci cand microdermabraziunea este combinata cu un tratament adecvat, pielea devine capabila sa absoarba mai repede si mai eficient tratamentul cosmetic potrivit.
Totodata prin microdermabraziune se realizeaza o excelenta stimulare a productiei de celule noi, o accelerare a productiei de colagen si elastina. La salonul Sophia, microdermabraziunea este complet nedureroasa si se desfasoara in conditii de maxima siguranta.