Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament de curatare cu curent galvanic si ultrasunete si inchiderea porilor cu electroderm plus hidratare cu seruri profesionale din gama Solanie, potrivite tipului tau de ten! Prinde oferta cu reducere si bucura-te de un ten curat, luminos, hidratat si cu usor efect de lifting!

50 Lei
În loc de 150,00 Lei
Site:
Discount: 67%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 21
Valabil încă: 43 de ore

Descriere

Electroderm - Pe parcursul tratamentului undele electrice actioneaza direct asupra pielii si determina reactii fizice si chimice. Electrodermul cosmetic apartine familiei de electrocosmetice, iar in cadrul acestora se incadreaza in grupul aparatelor care functioneaza pe baza de inalta frecventa.
Acest model de electroderm portabil vine cu 4 capete care se pot schimba cu usurinta pentru a se putea folosi capul potrivit in functie de necesitate. In tuburile de sticla gazele rare utilizate cel mai frecvent sunt argonul (rosu) si neonul (albastru). Sub efectul curentului aceste gaze se ionizeaza. Culoarea gazelor se vede foarte bine in portiunea de sticla a piesei manuale. Cand apropiem capul de tratament de piele se produc scantei si astfel se elimina ozon cu efect dezinfectant.
Ca urmarea a tratamentului cu electroderm cosmetic vasele sanguine se dilata, iar circulatia locala a pielii se imbunatateste. Aprovizionarea celulelor cu substante active este stimulata si procesele de constructie si  regenerare celulara vor fi primordiale. Ozonul rezultat este excelent pentru utilizare ca dezinfectant dupa tratament, pentru contractie sau la reglementarea hiperfunctionarii glandelor sebacee. Datorita efectului usor de uscare, imbunatateste vizibil starea tenului gras seboreic.
Efectele tratamentului cu electroderm cosmetic: antiseptic, astringent, reglementarea functionarii glandelor sebacee de uscare, stimularea metabolismului, intarirea peretilor vaselor sanguine, stimularea circulatiei sanguine.
Indicatii pentru efectuarea tratamentului: piele cu porii dilatati, ten impur, acneic, ten seboreic producere in exces a sebumului, caderea parului, matreata, antisepticizare dupa curatare.