Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Topeste colaceii de grasime si elimina celulita cu revolutionarul LPG Cellu M6, tratament endermologic de ultima generatie! Reduce stratul de grasime, recontureaza formele, reda elasticitata pielii si elimina retentia de apa! Ideal pentru doamne si domni.

99 Lei
În loc de 250,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 16
Valabil încă: 3 zile

Descriere

LPG Cellu M6  este la momentul de fata cel mai avansat si cel mai eficient echipament endermologic cu rezultate umitoare in tratarea celulitei si in reducerea stratului de grasime, conturarea corpului, creste fermitatea si elasticitatea pielii stimularea sistemului limfatic, imbunatatirea microcirculatiei, eliminarea retentiei de apa .
Studiile arata ca LPG Cellu M6 este aparatul cu cele mai bune rezultate chiar si in cazul celulitei fibroase, folosind tehnologie inalta, brevetata exlusiv de LPG. Vezi in sectiunea descriere mai multe detalii despre LPG.
Celulita este combatuta, celulele grase se topesc, regenerarea celulara se intensifica.
Cu ajutorul Lipomasaj LPG Cellu M6, intr-o sedinta de 35 de minute, corpul intra in stare de relaxare totala, permitand celulei grase sa se topeasca.
Masajul cu role si vacum are efect strict asupra grasimii, care este separata de muschi, fara nicio durere, rotindu-se programat astfel incat grasimea sa fie eliminata 100%. Daca organismul ar simti durere sau stres, adrenalina ar creste impiedicand celula grasa sa se topeasca. In acest caz, LPG Cellu M6 nu doar ca nu creaza durere, ci induce organismului o stare placuta de relaxare.
Specialistii recomanda ca, sedinta de Lipomasaj LPG Cellu M6, sa fie efectuata o forma de miscare fizica – oricand pe parcursul acelei zile (precum 20 de minute de mers pe jos). In urma tratamentului cu Lipomasaj LPG Cellu M6 se elibereaza trigliceridele din celula grasa, acestea trebuind “consumate” prin miscare fizica.
Pachetele de tratament se personalizeaza, ele fiind raspunsul la toata gama de probleme cu care se confrunta organismul uman.
LPG ofera Tratamente benefice si pentru barbati - tratament pentru barbatii ale caror zone de stocare a grasimii sunt in general pieptul, abdomenul si talia.
Inainte de orice sedinta de Lipomasaj LPG Cellu M6 se va imbraca un costum special creat pentru acest tratament. Intrucat normele igiencio-sanitare sunt foarte stricte, primul pas inainte de orice tratament este achizitionarea acestui costum. El va fi doar al clientei respective.