Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Vrei sa ai un copil si sarcina nu apare? Esti infertila? Te asteptam impreuna cu partenerul. Spermograma, consultatie ginecologica, examen senologic, ecografie endovaginala, examen citologic Babes Papanicolau, examen bacteriologic al secretiei vaginale, examen micologic al secretiei vaginale, interpretare analize si stabilirea tratamentului.

342 Lei
În loc de 820,00 Lei
Site:
Discount: 58%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Spermograma
Spermograma reprezintă analizarea și măsurarea volumului, densității, numărului (concentrația), mobilitatea și morfologia spermatozoizilor. Tot cu ajutorul spermogramei se evidențiază:
nivelul leucocitelor (prezența unui număr crescut indică o posibilă infecție)
nivelul de aglutinare care indică prezența anticorpilor anti-spermatici asociați cu infertilitatea masculine. Pentru confirmarea acestora, în cazul prezenței aglutinării, se recomandă efectuarea testului MAR.
Analiza este efectuată în laborator cu ajutorul unei camere speciale de citire, la microscopul optic cu o rezoluție mare. Laboratorul nostru este dotat cu aparatură de ultimă generație și respectă standardele UE.
Examenul citologic Babeș-Papanicolau (PAP) se face pentru screening-ul modificărilor colului uterin. Nu doare, este rapid și cel mai important test pentru depistarea displaziei de col uterin și a cancerului de col uterin (cancerul cervical).
Examenul secreției vaginale:

se recoltează când apar modificări ale secrețiilor vaginale
se face de rutină pentru că infecții ale aparatului genital nu dor, dar modifiă trompele uterine și cauzează infertilitate.