Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabit rapid fara efecte secundare, non-invaziv si nedureros cu Tunelul electromagnetic ELS 18 – cel mai nou concept de remodelare corporala din Romania! Arde pana la 800 de calorii in doar 30 de minute! Procedura combina un numar impresionant de terapii! Profita acum de oferta cu reducere!

249 Lei
În loc de 800,00 Lei
Site:
Discount: 69%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 25
Valabil încă: 9 ore

Descriere

Tunelul electromagnetic ELS 18 aduce un nou concept pentru slăbit rapid în România:
Terapie electromagnetică – o metodă de slăbit rapid, fără efecte secundare, non-invazivă și non-agresivă. Creat de specialiștii italieni din ambiția de a oferi cel mai complex și mai complet echipament de slăbire, Tunelul electromagnetic ELS 18 este un aparat profesional de remodelare corporală care  înglobează un numar impresionant de terapii: radiații infraroșii, terapie LED, cromoterapie, electrostimulare, electromagnetoterapie, meloterapie.
Un adevarat hibrid între design și complexitate, Tunelul prezintă o paletă impresionantă de terapii: raze infraroșii, electrostimulare, terapie electromagnetică, microstimulare facială și terapie LED, tunelul reprezintă o adevărată industrie de slăbire într-un singur echipament. Arde 800 calorii în doar 30 minute de tratament. Terapii Tunel electromagnetic ELS 18:
6 lămpi cu radiații infraroșii. Raze infraroșii de undă scurtă, care pătrund 5-6 cm subcutanat. Produc un puternic efect de lipoliză.
16 lămpi cu terapie LED. O formă modernă de terapie LED ce implică diode emițătoare de lumină și culoare. Produce o reacție fotochimică în urma căreia se produce ADN (Adenozin trifosfat) – enzimă responsabilă cu metabolismul celular.
Platforma de sticlă cu terapie electromagnetică. Acționează asupra glandei pineale pentru accelerarea consumării carbohidraților. Terapia electromagnetică reglează de asemenea mecanismul somn-trezire și crește imunitatea naturală a organismului
32 electrozi pentru electrostimulare. Numărul mare de electrozi permite lucrul pe zone ample într-o singură ședință.
Perna cu microstimulare facială asigură un lifting facial nechirurgical cu rezultate ce rivalizează cu rezultatele chirurgiei estetice.
Meloterapie: sistem MP3 pentru această terapie complementară. Relaxant, detensionant.
Caracteristici Tunel electromagnetic ELS18:
Raze infrarosii: nivelul de energie este constant, eliminându-se riscul de supraîncălzire. Posibilitate de control separat al lămpilor, două câte două.
Terapie LED: asemănătoare cu laserul, produce cu 33% mai multă energie. Poate fi calmant sau stimulant, după cum este necesar în timpul ședinței. Cromoterapia implică trei culori: albastru drenant, verde imunizant și galben intensificator pentru activitatea mentală.
Electrostimulare: electrozii sunt adezivi și ionomezi (sub forma de benzi electrostimulatoare). ELS 18 oferă electrostimulare cu o gamă largă de unde: faradice, electrolipolitice, impulsive, kotz, unde patratice și dublu patratice.
26 de programe electrostimulare presetate: 8 faciale și 18 corporale. ELS 18 oferă și posibilitatea setării manuale a programului pentru personalizarea detaliată a ședințelor
Cupola mobilă, ergonomică, cu posibilitate de ajustare a duratei dar și a vitezei de deplasare, implică 4 tipuri de mișcare, acoperind fie întreg corpul, fie acționând doar asupra anumitor zone (zona inferioară, medie, superioară)
Ecranul cu funcție touch-screen și meniul computerizat facilitează utilizarea echipamentului.
Rezultate și beneficii:
La nivel corporal:
slăbit în circumferință și în kilograme
tratament anticelulitic: eliminarea aspectului capitonat al pielii și a adipozităților localizate
tratament soc  anticelulitic: spargerea micro și macro nodulilor celulitici
pentru slăbit: accelerarea metabolizării carbohidraților
tonifierea musculaturii și redarea tonicității tegumentului
detoxifiere organism: eliminarea toxinelor și deșeurilor metabolice
pentru drenaj limfatic: realizarea unui excelent limfo-drenaj
tonifierea musculară și redarea tonicității tegumentului
slăbit în kilograme: arderea accelerată a grăsimilor
reenergizarea organismului și reechilibrarea câmpurilor electromagnetice
decongestionarea țesuturilor
atenuarea durerilor musculare, osoase, de articulații
activarea circulației sanguine și limfatice
stabilizarea și întărirea sistemului digestiv
accelerarea procesului de lipoliză
La nivel facial:
normalizează producția de sebum
tratează acneea
incetinește procesul natural de îmbătrânire
redă luminozitate tenului
realizează lifting facial nechirurgical
îndepărtează ridurile fine și atenuează ridurile profunde
accelerează sinteza de elastină și colagen, redând elasticitatea și tonicitatea tenului