Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Dermapen 4, cel mai avansat tratament de Microneedling! Solutia ideala impotriva petelor hiperpigmentare, ridurilor fine, petelor post acne, rozacee, caderea parului sau a vergeturilor! Pachet 4 sedinte la SUPER-PRET!

590 Lei
În loc de 1.700,00 Lei
Site:
Discount: 65%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 10 ore

Descriere

Dermapen 4 este descoperirea deceniului, care utilizează cea mai avansată tehnologie de tratament cu  micro-ace pentru a străpunge pielea. Dermapen 4 glisează pe țesut (mezoterapie), creând milioane de canale fine, cu până la 104% mai rapid decât alte dispozitive cu micro-ace. Aceste canale pot transporta mai mult cu până la 80% substanțe nutritive.
În urma acestui tratament, organismul nostru declanșează un proces natural de reparare.
Rezultatul tratamentului Dermapen 4 – mezoterapie este o producție crescută de colagen și elastină, care reînnoiește și reface pielea indiferent de zona tratată. Dermapen 4 poate fi utilizat cu succes pentru zone greu accesibile, cum ar fi în jurul ochilor, pleoape, buze, nas, lobii urechii, gâtul și decolteul.
Dermapen reprezintă cel mai avansat și accesibil dispozitiv ce folosește ace detașabile de unică folosință pentru a reda pielii tinerețea mult dorită și pentru a trata cicatricile și petele solare. Fie că vorbim de cicatrici post acneice, post-operatorii, atrofice sau despre îmbunătățirea calității pielii, riduri, pori dilatati, pete solare și chiar vergeturile, toate acestea se pot trata prin Dermapen. 
Dermapen este folosit pentru a întinde, ridica și întineri pielea. Este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturilor, cicatricilor chirurgicale, acneei sau petelor pigmentare. Fracționarea cu microace sau terapia prin inducția de colagen utilizează ace pentru a străpunge pielea într-un mod controlat și precis.
Beneficii Dermapen:
Reîntinerirea tenului – diminuează ridurile, conferă pielii elasticitate și suport
Diminuarea petelor de la nivelul feței, cum ar fi melasma, lentigine sau modificări pigmentare postinflamatorii
Îmbunătățirea aspectului cicatricilor postacnee, dar și postoperatorii sau de altă natură
Tratamentul acneei
Îmbunătățirea aspectului vergeturilor
Diminuarea cearcănelor