Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Gingii sanatoase, respiratie proaspata, eliminarea bacteriilor si prevenirea cariilor cu pachet complet IGIENIZARE DENTARA! Pentru un zambet stralucitor iti recomandam vizita la stomatolog pentru detartraj, air flow, periaj profesional si fluorizare ambele arcade la SUPER-PRET!

149 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 16
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Tartrul reprezinta placa bacteriana mineralizata. Aparitia tartrului este favorizata de numerosi factori, printre care: lipsa unei igiene orale corecte, alimentatie dezechilibrata, dinti incalecati, plombe sau lucrari dentare retentive, afectiuni generale.
Detartrajul indeparteaza tartrul de pe dinti si de sub gingii , reducand astfel numarul bcateriilor si prevenind aparitia bolilor paradontale. Detartrajul cu ultrasunete, cat si cel manual, nu afecteaza structura dintelui!   
Periajul profesional este o măsură preventivă realizată doar în cabinetul de medicina dentara, de către medicul stomatology, care are scopul de a completa metodele de igienă orală pe care pacientul şi le poate aplică singur, acasă.           
În funcţie de corectitudinea şi eficienţa igienei dentare, precum şi a riscului individual de apariţie a cariei dentare, constatate de către medicul dentist, pacientului i se va propune un plan de control al igienei orale, prin vizite regulate, la 3-6 luni.