Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Impachetari la tunel cu infrarosu – arzi pana la 750 de calorii intr-o sedinta de DOAR 45 de minute! Scapa de celulita, colacei, aspectul inestetic de coaja de portocala si de kilogramele incapatanate cu pachetul de 5 sedinte!

195 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 61%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 15
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Impachetarile la tunel ajuta la reducerea celulitei si a greutatii, activeaza functia de autoinsanatosire si aparare a corpului, eliminand totodata substantele nocive. 
Impachetarile la tunelul cu raze infrarosii: Principiul pe care se bazeaza procedura este urmatorul: razele infrarosii patrund 5-6 cm cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism.
Beneficii: 
– imbunatatirea sistemului imunitar; 
– ajuta in procesul de vindecare natural al organismului prin cresterea numarului de celule albe in sange; 
– creste rezistenta la boli; 
– reduce stresul generat de diferente de fus orar si insomnii, o singura sedinta de infrarosu cu cateva ore inainte de culcare va asigura un somn linistit, relaxant; 
– reintinereste organismul; 
– accelerarea microcirculatiei si metabolismului; corpul arata mai bine, se simte mai tonifiat; 
– elimina in proportie mare substantele nocive acumulate in organism, 25-30% din grasimi, metale grele si alte substante nocive, spre deosebire de sauna care nu reuseste sa elimine decat un maxim 15 %.