Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Tratament facial Masca LED, tratamentul iubit de vedete, care reduce ridurile, acneea, petele pigmentate, creste luminozitatea, uniformizeaza tenul. Prinde oferta cu 1 sedinta la super pret!

149 Lei
În loc de 400,00 Lei
Site:
Discount: 63%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: 45 de ore

Descriere

Despre tratamentul cu Masca Led folosit pentru riduri, acnee, pete pigmentate, pentru cresterea luminozitatii si uniformizarea tenului.
Lumina naturala si undele de lumina de diferite intensitati sunt printre cele mai populare metode terapeutice de vindecare de secole. Diverse culori provoaca diferite efecte in corpul nostru, in pielea, tesutul si celulele noastre.
Luminile colorate absorb cromoforii tinta ai pielii pot sa calmeze, sa regenereze, sa revitalizeze si sa ofere multe alte efecte in terapii.
Cea mai noua masca de frumusete cu lumina polarizata foloseste cele mai populare spectre de lumina pentru intinerirea, energizarea, optimizarea functiilor sau tratarea acneei pielii.
Masca se potriveste bine cu forma fetei, cu 120 de surse de lumina LED polarizate si cele mai comune 7 culori terapeutice(rosu/infrarosu, albastru, verde, purpuriu, turcoaz, verde galbui, albastru rece).
Spectrul de lumina selectat si energia concentrata a luminii pot patrunde in straturile cele mai adanci ale pielii In timpul tratamentelor si acolo pot provoca schimbari.
Masca de fata cu lumina LED polarizata pentru tratamentul anti-imbatranire și acnee cu 120 de surse de lumina LED polarizate si cele mai commune 7 culori terapeutice.
Masca de fata cu lumina LED polarizata pentru tratamentul anti-imbatranire și acnee ideala pentru tratamente terapeutice de vindecare.
 Specificatii
Efectele culorilor folosite de masca:
Rosu : revitalizare, regenerare
Albastru: reducerea inflamației, inhibarea funcției bacteriei probene , care este raspunzatoare in dezvoltarea acneei
Verde: optimizarea proceselor de pigmentare a pielii
Violet: energizează celulele pielii
Turcoaz: armonizarea proceselor metabolice
Verde galbui: imbunătățirea producției de colagen și fibre elastice
Albastru rece: vindecarea tesutului