Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Mezoterapie virtuala fara ace, tratament intensiv pentru lifting, hiperpigmentare, ten uscat, uniformizare ten! Cu ajutorul ultrasunetelor cremele si serumurile patrund de 95% de ori mai mult decat daca cremele si serumurile ar fi fost folosite in mod obisnuit.

109 Lei
În loc de 300,00 Lei
Site:
Discount: 64%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 45 de ore

Descriere

Tipuri de Tratamente la mezoterapie virtuala
1. Tratament împotriva ridurilor
2. Tratament împotriva hiperpigmentării
3. Tratament împotriva celulitei 
4. Tratament dermalift
TRATAMENTUL IMPOTRIVA CELULITEI
Peste 80% din femeile mature sufera de probleme legate de celulita.
Celulita sau incretirea pielii de pe coapse, fese si abdomen par sa aiba putine legaturi cu stilul de viata – chiar si persoanele care fac exercitii regulat nu sunt imune la aceasta problema.
Celulita afecteaza in mod special femeile, barbatii fiind mai rar afectati.Pielea femeii este mai fina, orientarea colagenului si fibrelor elastice este mai diferita iar schimbarile hormonale joaca un rol important.
Aplicatiile anti-celulitei:
Abdomen – Coapse (spate/fata)
Fese – Brate
Talie spate (solduri)
3.TRATAMENTUL IMPOTRIVA RIDURILOR
Aparitia ridurilor este un rezultat natural al procesului de imbatranire uman – proces care provoaca deshidratarea pielii si scaderea productiei de colagen si elastina.
Acest tratament este recomandat aproape tuturor afectiunilor pielii aparute in cursul procesului de imbatranire. 
Aplicatile anti-rid:
Frunte – Gat
Obraji – Periorbital
Barbie – Perioral
4. TRATAMENTUL IMPOTRIVA HIPERPIGMENTARII
Hiperpigmentarea poate aparea ca un rezultat al predispozitiei genetice sau ca rezultat al expunerii la lumina ultravioleta, infectie, hormoni, medicamente, acnee sau aplicarea de produse chimice pe piele.
In mod semnificativ, aplicarea incorecta a produselor destinate exfolierii poate cauza hiperpigmentarea in special cand se utilizeaza pe tipurile de piele sensibila sau mai inchisa la culoare.
Tratamentul transdermal al ingredientelor specifice este folositor in tratarea si reducerea hiperpigmentarii. Folosim un program echilibrat bazat pe penetrarea cocktail-ului de substante active care se adreseaza problemelor cauzate de depunerea in exces a melaninei.
Scopul tratamentului este acela de a aduce o imbunanatatire in calitatea pielii si o reducere a pigmentului in zonele afectate
Aplicatii:
Membre (superioare/inferioare) – Barbie
Frunte – Periorbital
Decolteu – Perioral
Obaji – Puncte de hiperpigmentare (corp)
5. TRATAMENTUL DERMA-LIFT
Pielea isi pierde elasticitatea si puterea in cadrul procesului natural de imbatranire. Acest proces este intalnit indeosebi in cazul structurilor tisulare subtiri sau al celor care nu sunt aderente la fasciile musculare (zona decolteului si a gatului).
Terapia DermaLift foloseste sistemul unic al mezoterapiei fara ace in combinatie cu proprietatile ingredientelor active avand ca tinta elasticitatea pielii in zonele susceptibile.
Transportul transdermal al ingredientelor specifice este folositor in tratarea si reducerea laxitatii pielii. Mezoterapia fara ace utilizeaza un program echilibrat bazat pe penetrarea cocktail-ului de substante active proprii care se adreseaza reducerii lipsei de elasticitate a pielii. Scopul acestui tratament este orientat spre imbunatatirea calitatii pielii prin remodelarea colagenului, hidratarea eficienta a pielii si prin activarea altor procese ce conduc spre un lifting accelerat al tesutului tratat.