Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Pachet pentru o luna de remodelare pentru Scadere in centimetri, crestere metabolism, detoxifiere. Liposauna detoxifiaza si consumi pana la 750 calorii. Lipoliza se face pe o zona mica cu Venus Legacy care combina radiofrecventa medicala multipolara, vacuum si campuri electromagnetice pulsate.

998 Lei
În loc de 1.400,00 Lei
Site:
Discount: 29%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 9
Valabil încă: 35 de ore

Descriere

Venus Legacy – cea mai avansata tehnologie medicala pentru tratamente  faciale si corporale


Acest sistem avansat, medical, non-invaziv trateaza cele mai dificile zone ale fetei si corpului, are rezultate uimitoare in remodelarea corporala, diminuarea celulitei, fermitate cutanata si reducerea   ridurilor. Tratamente confortabile, fara timp de recuperare, sigure pentru orice tip de piele. Venus Legacy™ are la baza tehnologia patentata (MP)2  cu VariPulse™, ce intensifica  efectul lipolitic al   energiei RF, creste circulatia sangvina si stimuleaza drenajul limfatic.
Venus Legacy este tramentul considerat lider mondial in rejuvenare faciala datorita combinatiei de tehnologii - Radiofrecventa multipolara, Vacuum si campuri electromagnetice pulsate. Efecte deosebite de lifting facial si contur facial, rejuvenare in profunzime a tenului, strange pielea lasat, reduce ridurile, imbunatateste textura pielii si ofera un aspect sanatos tenului.

TEHNOLOGIE AVANSATAPENTRU REZULTATE VIZIBILE
Tehnologia VariPulseTM  de  ultima  generatie  cu  vacuum,  mecanism de racire cu aer si masurarea temperaturii in timp real la nivelul pielii, asigura confortul maxim al pacientului cu rezultate clinice vizibile.

TRATAMENTE CONFORTABILE, FARA TIMP DE RECUPERARE, SIGURE PENTRU ORICE TIP DE PIELE
Tehnologia  cu  radiofrecventa  s-a  dovedit  a  fi  sigura  pentru  orice  tip  de  piele.  Tratamentele  sunt  confortabile  fara  timp  recuperare. 
Tratamentul corporal cu raze infrarosii este o forma de terapie non- invaziva moderna, recomandata pentru relaxare, detoxifiere, pentru cresterea imunitatii si pentru ameliorarea a  diverse afectiuni ale pielii. Datorita efectului de detoxifiere, sauna cu infrarosu are multiple efecte benefice asupra organismului.
Liposauna in tunel infrarosu
Arde cel puțin 750 de calorii în 40 de minute! Transpirația generată în aceasta sauna cu infrarosu de tip tunel, elimină aproximativ 25-30% din toxine, metale grele și 70-75% din apa aflată în exces în organism.
Tunelul cu raze infraroșii este o procedura non-agresivă și non-invazivă pentru organism.
In functie de nevoile si strategia de tratament si pentru a-i spori beneficiile, termoterapia cu infrarosu este asociata cu impachetari corporale

Beneficii

Ajuta la scaderea in greutate, slabesti fara sa faci NIMIC;
Reduce semnele imbatranirii imbunatatind circulatia sangelui;
Diminueaza celulita;
Ajuta la eliminarea toxinelor;
Imbunatateste activitatea celulara si sistemul imunitar;
Un mod natural de a scapa de dureri, insomnie, de a te relaxa si energiza

Liposauna este contraindicata:

Sarcina
Primele zile de menstruatie
Inflamatii
Febra
Tumori
Hipertensiune necontrolata
Sensibilitate la caldura
Varice
Boli respiratorii
Diabet necontrolat