Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Reducere intensiva si de durata in cm cu pachetele de remodelare corporala de la V-Skin! Combinatia de terapii ofera rezultate WOW in cel mai scurt timp. Stratul de grasime este redus si se imbunatateste conturul corpului fara interventii chirurgicale!

590 Lei
În loc de 2.970,00 Lei
Site:
Discount: 80%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 15
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Pachetul este garantat pentru reducerea intensive a dimensiunilor corporale si tonifierea pielii si a musculaturii. Aplicarea undelor acustice induce o permeabilitate temporara a membranelor celulare si o îmbunatatire a schimbului de substante între celule. Permeabilitatea membranei celulare duce la activarea lipazelor, enzimelor responsabile de scindarea grasimilor. Ridica fesele, imbunatateste conturul, reduce coapsele si reafirma pielea.
Tonifica pielea in profunzime prin cresterea metabolismului celulelor adipoase si a degradarii active a lipidelor. Terapia are la baza generarea unei energii intense intr-o perioada foarte scurta de timp, astfel, unda soc strabatand cu viteza forte mare tesuturile. Reface conturul corpului si topeste grasimile pe zona vizata.
Prin tratamentul cu tehnologia CryoBack3 WINBACK celulele grase aflate in exces sunt inghetate si eliminate. Procesul este facilitat de cele trei functii ale aparatului, CRIO*PULS. CRYO*LIPO si CRYO*STIM, ce actioneaza simultan in timpul sedintei, maximizand efectele de distrugere a celulelor grase si eliminare lor rapida. Functia CRIO*PULS combina efectele crioterapiei cu cele ale radiofrecventei bipolara. Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte, focusate adanc in tesutul subcutanat. Ultrasunetele declanseaza micro-vibratii invizibile, care sparg depozitele de grasime calcificate. Tesuturile conjunctive sunt activate si astfel imbunatateste efectul de criogenare.
Functia CRIO*STIM ofera un plus de tonifiere prin stimularea fibrelor musculare electrozii trimit mici impulsuri electrice catre zona tinta ce provoaca pierderi de centimetride la prima sedintà. CRYO*LIPO utilizeaza racirea neinvaziva a tesutului adipos, induce descompunerea celulelor grase, apoptoza, urmata de eliberarea lenta si treptata a lipidelor.
Criolipoliza Cryoback3 ingheta celulele de grasime, acestea "ingheata si dispar", apoi sunt eliminate de organism in decursul a 2-3 luni.Mai mult, deoarece numarul celulelor grase din corpul nostru este fix în perioada maturitatii, celulele grase nu se vor reproduce si nu exista nicio sansa sa se formeze la loc.
Concluzia este simpla: celulele de grasime sunt distruse odata pentru totdeauna, iar rezultatul este permanent. La finalul Programului de Crioback3 se face tratamentul de Drenaj limfatic cu Echipamentul de Presoterapie.
Ultrasunetele de joasa frecventa datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz care genereaza implozii succesive, rupand membranele celulelor adipose. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei este absorbit de limfa si drenat prin sistemul limfatic. Se observa reducerea evidenta in circumferinta (datorata reducerii volumului celulelor adipoase), realizandu-se un nou contur corporal. Undele sonore patrund extrem de rapid prin tesuturi realizand un "masaj" in profunzime, la nivel celular. Undele sonore produc presiuni variate in miscarea lichidelor intracelulare, respectiv lipoliza celulara. Combinarea radiofrecventei, vacuum-ul si a cavitatiei induce un efect sinergic de reducere a celulitei si remodelare corporala. Acest tratament se face prin cresterea temperaturii local, inducand o dilatare capilara care permite circulatia rapida si eficienta a sangelui in zona, suplimentar, datorita efectului mecanic indus de vacuum tot acest reziduu este drenat catre limfa si ulterior eliminat din organism.
Reducerea grăsimii cu ultrasunete foloseste unde sonice foarte concentrate pentru a sparge peretii celulelor adipoase din zona de tratament, eliberând astfel grasimea din interior pentru a fi metabolizată de organism si reducând dimensiunea unui depozit de grasime.
Energia ultrasunetelor se transmite prin piele, creând schimbari rapide de presiune care determina descompunerea celulelor adipose, lăsând nevătămate tesuturile din jur. Lumina Led fotobiostimularea stimuleaza metabolismul si creste activitatea celulara. Lumina led Lumina rosie a laser-ului este absorbita de celulele adipoase, actioneaza asupra oxigenarii celulare, stimuland functile de tonifiere ale tesutului. Infrarosu: are o actiune regenerativa asupra tesutului si stimuleaza metabolismul. Un plus de oxigen si un schimb celular imbunatatit. Aceasta stimuleaza spargerea celulelor de grasime si regenerarea celulara, cresterea celulelor. Lumina rosie imbunâtàteste vitalitatea celulelor, accelerand metabolismul celular, face ca pielea sa elibereze o cantitate uriașă de colagen si tesut fibros pentru auto-umplere. Astfel aspectul pielii devine mai frumos si mai tanar, pielea devenind mai ferma, iar grasimea se diminueaza vizibil. De asemenea, radiofrecventa ajuta la redarea fermitatii pielii prin refacerea si stimularea suplimentara a colagenului si elastinei din stratul subdermal.
Tratamentul de Lipolaserul Lumislim este o metoda sigura, nedureroasa si neinvaziva de a elimina celulita si tesutul adipos. Reducerea grasimii cu laser functioneaza prin topirea grasimii subcutanate folosind o caldura controlata. O lungime de unda laser specifica este transmisa prin piele, incalzind tesuturile grase pana la punctul in care celulele adipoase încep sa se descompuna. Un mecanism de racire constanta asigura ca pielea nu este deteriorate în timpul procesului. Lipolaserul Lumislim foloseste unde laser specific tintite asupra zonelor problematice, ajutand la reducerea in centimetrii a stratului adipos. Frecventa undei laser este specifica pentru a actiona asupra celulei adipose, penetrand tesutul adipos unde incepe descompunerea acestuia in acizi grasi, apa si glicerol, astfel inducand moartea celulara. Lumina rosie a laser-ului este absorbita de celulele adipoase. Aceasta stimuleaza spargerea celulelor de grasime. Acest proces este numit lipoliza. Excesul de grasime este eliminat in conditii de siguranta prin procesele naturale metabolice ale organismului.Este o interventie de liposculptura menita sa indeparteze depozitele de grasime localizate la nivelul bratelor, abdomenului, coapselor, pulpe sau alte zone inestetice. Tratamentul reduce efectiv zonele cu grasime avand efecte exceptionale. la finalul Programului de Lipoliza Laser se efectueaza programul de Presoterapie si Drenaj Limfatic.