Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Probleme de ten, acnee, pori dilatati, riduri? Noi iti oferim solutia! Treapie faciala, personalizata pe problema tenului tau cu mezoterapie virtuala, peeling chimic, oxiterapie si Masca LED! Rezultate de la prima sedinta. Tenul tau devine, luminos, sanatos si intinerit!

508 Lei
În loc de 1.270,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Mesopeel® este cea mai avansată gamă de peelinguri chimice concepute pentru profesioniștii care necesită produse sigure, eficiente, versatile și adaptabile în scopul de a oferi un rezultat exponențial, personalizat. O gamă realizată din peelinguri dintr-o singură substanță pe bază de acizi alfa și beta hidroxiacizi în diferite concentrații și formule combinate care oferă un sinergism de exfolianți chimici cu ingrediente active care vizează indicații specifice pielii.
Oxiterapia sau oxigenul hyperbaric  este un tratament cu rezultate de exceptie in procesul de hranire si restructurare al tenului cu ajutorul caruia facilitam introducerea in piele a diferitelor serumuri si  si crème specifice carentelor tenului tratat. Foarte renumit la nivel mondial, este denumit si” Tratamentul Madonei”.
Mezoterapia prin Ozone Pen are ca actiune restucturarea si revitalizarea, corectia pielii, efect antimicrobian, cicatrizant pentru o textura delicata a pielii, in prezenta serumurilor specifice afectiunii tratate.
Therapy LED Mask duce terapia cu lumină la un nivel cu totul nou. Valorificând puterea  lungimilor de undă diferite a sapte culori cu o alegere a șapte module de tratament, există un motiv pentru care această mască a adunat un adevarat cult la nivel mondial . O modalitate sigură, fără durere și complet neinvazivă de a diminua petele întunecate, de a reduce cicatricile, de a lupta împotriva erupțiilor și de a stimula sinteza colagenului, aceasta funcționează pentru a inversa semnele de deteriorare, ajutând în același timp pielea să devină mai puternică, mai fermă, mai plinuță, mai fină, mai strălucitoare. Consideră că aceasta este investiția supremă în viitorul feței tale.