Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Vrei un ten curat, fara pete, luminos, hidratat, sanatos de la prima sedinta? Tratament de albire ultraperformant de ultima generatie si mezoterapie virtuala prin Ozone Pen! Ideal pentru ten tern, cu pete, fara stralucire.

396 Lei
În loc de 900,00 Lei
Site:
Discount: 56%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 3 zile

Descriere

ADVANCED WHITENING TREATMENT cel mai avansat tratament de albire si reechilibrare a tenului, bazat pe o noua generatie exclusiva de produse care perfecționează pielea datorită combinației de ingrediente active, acționează sinergic, eliminând într-un mod mai eficient acumularea superioară de melanină și celule moarte; estompând intens petele întunecate și restructurand considerabil aspectul general al pielii.
Are o putere mare de reînnoire, îmbunătățind regenerarea pielii la niveluri unice, accelerând reînnoirea celulelor, obținând o îmbunătățire uimitoare a microreliefului pielii și aspectului petelor întunecate. Mezoterapia virtuala asociata ajuta la penetrarea profunda si fixarea  ingredientelor active, la restructurarea si regenerarea mai rapida a tesuturilor, la restabilirea nivelului de collagen si a elastinei.
Mezoterapia prin Ozone Plasma Pen are ca actiune restucturarea si revitalizarea, corectia pielii, efect antimicrobian, cicatrizant pentru o textura delicata a pielii, in prezenta serumurilor specifice afectiunii tratate.