Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Ten curat, piele fina, fara puncte negre sau aspect obosit? Alege tratamentul complet de la BeautyDrip ce include Microdermabraziune, Tratament cosmetic personalizat, Ultrasunete si Masca LED pentru un ten perfect si o piele hidratata in profunzime.

288 Lei
În loc de 640,00 Lei
Site:
Discount: 55%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Microdermabraziunea este o procedura de exfoliere si indepartare controlata a primelor straturi de celule moarte de la suprafata tenului. Se poate efectua prin diverse aparate. Ofera o improspatare a tenului, o mai buna curatare a tenului, o atenuare a petelor, o mai buna permeabilitate pentru optimizarea efectului produselor din cadrul tratamentului cosmetic. Se poate asocia cu diverse alte proceduri.
Tratamentul cosmetic este efectuat strict cu produse profesionale de top, la alegere.
Ultrasunet este o terapie prin endotermie tisulara cu efect calmant, regenerant, restructurant.
Therapy LED Mask duce terapia cu lumină la un nivel cu totul nou. Valorificând puterea  lungimilor de undă diferite a sapte culori cu o alegere a șapte module de tratament, există un motiv pentru care această mască a adunat un adevarat cult la nivel mondial . O modalitate sigură, fără durere și complet neinvazivă de a diminua petele întunecate, de a reduce cicatricile, de a lupta împotriva erupțiilor și de a stimula sinteza colagenului, aceasta funcționează pentru a inversa semnele de deteriorare, ajutând în același timp pielea să devină mai puternică, mai fermă, mai plinuță, mai fină, mai strălucitoare. Consideră că aceasta este investiția supremă în viitorul feței tale.