Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Lifting facial instant! Adio riduri perioculare, peribucale, gusa, obraji cazuti, acnee! Bine ai venit ten radiant, luminos, curat! HIFU 9D ultima tehnologie de lifting facial cu rezultate remarcabile de la prima sedinta.

325 Lei
În loc de 650,00 Lei
Site:
Discount: 50%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Ultima tehnologie HIFU Face Lift 9D (Hight Intensity Focused Ultrasound) are la baza ultrasunetul focusat, folosit pentru regenerarea colagenului. Este cel mai nou tratament de lifting cunoscut sub numele de neocolageneza, care consolideaza colagenul existent si stimuleaza fibroblastele sa produca colagen nou pentru piele.
HIFU este procedura se află în fruntea ultimelor tratamente estetice și de ridicare a feței pentru conturarea și întinerirea feței.
Este ideal pentru tratamentele corectoare faciale si corporale. Trateaza excesul de piele imbatranita, elimina ridurile, defineste conturul fetei si imbunatateste aspectul pielii, oferind un efect de lifting instant fara bisturiu sau injectii.
Echipamentul estetic detine tehnologia de ultima generatie HIFU™, tratament non-invaziv aprobat de FDA pentru rezultatele remarcabile in liftingul facial si corporal.
Rejuvenarea începe instant din momentul aplicarii la ședința de terapie, continuă în săptămânile urmatoare iar rezultatul final se instaleaza la 2-3 luni de la sedinta, timp in care fibroblastele stimulate produc neocolagenul iar rezultatele de lifitng sunt vizibile si naturale.