Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slimming face cu Toxina Botulinica si Fire PDO – tratament pentru subtierea fetei! Remodeleaza linia mandibulara cu o procedura non-invaziva, nechirurgicala si nedureroasa! Ovalul fetei devine mai alungit si mai sculptat, efect de rejuvenare!

2.400 Lei
În loc de 3.800,00 Lei
Site:
Discount: 37%
Oraș: National
Cupoane comandate: 12
Valabil încă: 11 ore

Descriere

 ➡️Liftare barbie 15 fire PDO PULL COGDr. Mihaela Saidac, provenind dintr-o familie de chirurgi, s-a reprofilat spre biorestructurarea faciala dupa 22 de ani de experienta in practica chirurgicala. A participat la peste 10 congrese de chirurgie nationale si internationale cu lucrari de specialitate, efectuand in tot acest timp peste 15.000 de interventii chirurgicale.
„Botox-ul” ( injectarea cu toxina botulinica) atat de iubit de vedetele de la Holywood pentru afectul sau de mentinere a tineretii, a fost declarat de catre Asociatia Americana de Estetica Medicala "cel mai popular tratament estetic" in 2002 si 2003 iar pana in 2007 peste 3.2 milioane de americani l-au incercat!
Botox-ul reprezinta solutia sigura si eficienta pentru mentinerea trasaturilor frumoase din tinerete si de prevenire a degradarii cutanate
Citeste mai multe despre Toxina Botulinica AICI!
Firele resorbabile PDO au efect de lifting subdermal si reprezinta o terapie estetica non-chirugicala si non-invaziva. Procedura este simpla si rapida, stimuleaza actiunea fibroblastelor si nu este dureroasa, realizandu-se sub anestezic local. Acestea produc fibrozarea tesuturilor din zona, dand nastere colagenului de tip I si III. Aria de aplicare a firelor este Sistemul Muscular Superficial Aponeurotic (SMSA), mai precis HIPODERMUL.
Tratamentul cu fire resorbabile PDO presupune introducerea unor ace fine incarcate cu mini fire de polidoxanona (PDO) care raman in piele odata ce acele sunt indepartate. PDO este un material extrem de sigur, folosit in mod obisnuit in chirurgia cardiaca. Este resorbabil in totalitate, nu produce reactii alergice si nu are efecte secundare.

Fire resorbabile durata
Conform producatorilor, efectul de lifting obtinut cu ajutorul firelor PDO dureaza pana la 2 ani, in functie de organismul si stilul de viata al pacientului.
Chiar daca aceste fire sunt 100% resorbite de organism, efectul de lifting ramane si este vizibil imediat dupa procedura. Rezultatele finale pot fi observate dupa 2 -3 luni.
Tratamentul cu fire PDO stimuleaza reintinerirea si creste elasticitatea pielii, imbunatateste aspectul general al fetei prin eliminarea ridurilor, reda conturul facial si are si un efect terapeutic, crescand circulatia limfei si a sangelui.
Tratamentul este simplu si rapid, fara durere, instalare dupa primele zile si cu efecte durabile.
Toxina botulinica este o substanta care contribuie la relaxarea musculara si aduce cu sine disparitia completa sau ameliorarea ridurilor.
Toxina botulinica este indicata in principal pentru treimea superioara a fetei: ridurile din zona fruntii (intersprancenare si din jurul ochilor si santurile nazogeniene). 
Prin lipsa de contractie si relaxarea zonei anatomice se obtine disparitia ridului de expresie si diminuarea partiala sau cvasi-totala a celor deja formate.