Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Pachet remodelare corporala, 9 sedinte! Recontureaza-ti silueta si scapa de problema celulitei cu Masaj, Vacuum si Vibromasaj! Rezultate spectaculoase! Trateaza eficient celulita si recontureaza intregul corp!

489 Lei
În loc de 1.100,00 Lei
Site:
Discount: 56%
Oraș: Constanta
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 3 ore

Descriere

VACUUM
Multi oameni, fie si intr-o forma fizica buna, pot avea probleme in anumite zone ale corpului, care au nevoie sa fie redefinite si tonifiate. Acest aparat vacuum  este solutia cea mai simpla, mana de ajutor de care aveti nevoie pentru a atinge forma ideala.
Acest tratament relaxant, non-invaziv, reduce aspectul de coaja de portocala al pielii, lasand-o neteda si reintinerita. Diatermia ultrasonica este folosita in combinatie cu masajul limfatic, pentru a stimula circulatia sangelui si a imbunatati aspectul zonelor cu problem.
De cele mai multe ori, rezultatele se vad imediat, cu imbunatatiri considerabile pe parcursul a cateva luni dupa seria de tratamente.
Vibromasajul se numara printre cele mai placute metode de slabit, eliminarea a celulitei si reglarea metabolismului. Aparatul de vibromasaj, Vibromatique, realizeaza mecanic vibratii, leganare, frictionare, framantare si presare. Acest sistem de vibratii arde grasimile localizate si stimuleaza elasticitatea pielii prin activarea si accelerarea circulatiei sangvine.