Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Poti scapa de gusa inestetica cu lipoliza Venus Legacy si criolipoliza CoolTech. Obtii subtiere, fermitate

490 Lei
În loc de 600,00 Lei
Site:
Discount: 18%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 4
Valabil încă: 20 de ore

Descriere

Criolipoliza CoolTech ajuta la eliminarea grasimii prin inghetarea celulelor adipoase. Odata inghetate aceste celule, sangele si oxigenul nu mai ajung la ele si astfel se determina distrugerea lor definitiva si eliminarea lor de catre corp.
Elimina definitiv barbia dubla inestetica cu cel mai performant tratament – Criolipoliza CoolTech!
Rezultate obtinute cu ajutorul Criolipolizei CoolTech:
Elimina prin inghetare 30% din grasimea din zona tratata
Cea mai avansata tehnologie de slabire prin inghetare, la -8°C
Aplicator ergonomic care se adapteaza perfect pentru zona de sub barbie
Tratament mai rapid, cu rezultate mult mai bune fata de orice alt dispozitiv concurent
Rezultate permanente
Bucura-te de rezultate sigure, fara durere, fara efecte secundare si scapa definitiv si rapid de barbia dubla si de grasimea de sub barbie!
De ce sa alegi tratamentul de Criolipoliza cu dispozitivul CoolTech?
Criolipoliza CoolTech de la Cocoon Medical este cel mai performant aparat, certificat la nivel mondial (FDA in SUA si CE in cadrul UE)! Distruge 30% din tesutul adipos intr-o singura sedinta. Tehnologie extrem de sigura, cu rezultate uimitoare.
Daca excesul de grasimi depozitate sub barbie este principalul motiv pentru barbia dubla, criolipoliza este tratamentul perfect pentru tratarea definitiva si rapida.
Ce simti in timpul tratamentului? Aparatul ajunge pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel potentialul disconfort ce ar putea aparea. In plus, in acest fel nu este afectat timpul efectiv in care tesutul adipos este criogenat.
Procedura non-invaziva, care nu necesita timp de recuperare.
Criolipoliza CoolTech
Criolipoliza este tratamentul neinvaziv ce foloseste tehnologia criogenarii in vederea eliminarii definitive a stratului de grasime in exces. Eficienta acestei metode de slabire rapida este comparabila cu cea a liposuctiei chirurgicale, insa fara disconfortul asociat
CoolTech este cel mai performant aparat certificat la nivel mondial (FDA in Statele Unite ale Americii si CE in cadrul Uniunii Europene) ce utilizeaza tehnologia criogenarii, ajungand pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel posibilitatea aparitiei disconfortului.
Ajunge pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel posibilitatea aparitiei disconfortului.
Modul de actiune: manerul aplicatorului produce un vacuum ce atrage tesutul adipos in interiorul acestuia, reducand astfel circulatia sangvina si facilitand procesul de criogenare; in faza a doua tesutul absorbit in maner este adus la temperatura de -8° C in cca. un minut, procedeu ce va determina eliminarea din organism a grasimilor acumulate pe cale naturala, prin sistemul limfatic.
Performantele Criolipolizei – CoolTech Cocoon, tehnologie extrem de sigura si cu rezulatate GARANTATE, sunt apreciate la nivel mondial, aparatul fiind folosit in saloanele de top din Londra, Paris, Atena si nu numai!
Este un tratament non-invaziv si nedureros ce foloseste o tehnologie performanta de criogenare care elimina definitiv grasimea in exces, fiind ideal pentru slabire localizata.
Aparatul ajunge pana la temperatura de -8° C in mai putin de un minut, reducand astfel potentialul disconfort ce ar putea aparea. In plus, in acest fel nu este afectat timpul efectiv in care tesutul adipos este criogenat.
Aparatul de Criolipoliza are un aplicator special pentru a elimina barbia dubla care se adapteaza perfect la conturul facial.
Venus Legacy – cea mai avansata tehnologie medicala pentru tratamente  faciale si corporale
Acest sistem avansat, medical, non-invaziv trateaza cele mai dificile zone ale fetei si corpului, are rezultate uimitoare in remodelarea corporala, diminuarea celulitei, fermitate cutanata si reducerea   ridurilor. Tratamente confortabile, fara timp de recuperare, sigure pentru orice tip de piele. Venus Legacy™ are la baza tehnologia patentata (MP)2  cu VariPulse™, ce intensifica  efectul lipolitic al   energiei RF, creste circulatia sangvina si stimuleaza drenajul limfatic.
Venus Legacy este tramentul considerat lider mondial in rejuvenare faciala datorita combinatiei de tehnologii - Radiofrecventa multipolara, Vacuum si campuri electromagnetice pulsate. Efecte deosebite de lifting facial si contur facial, rejuvenare in profunzime a tenului, strange pielea lasat, reduce ridurile, imbunatateste textura pielii si ofera un aspect sanatos tenului.
TEHNOLOGIE AVANSATAPENTRU REZULTATE VIZIBILE
Tehnologia VariPulseTM  de  ultima  generatie  cu  vacuum,  mecanism de racire cu aer si masurarea temperaturii in timp real la nivelul pielii, asigura confortul maxim al pacientului cu rezultate clinice vizibile.
TRATAMENTE CONFORTABILE, FARA TIMP DE RECUPERARE, SIGURE PENTRU ORICE TIP DE PIELE
Tehnologia  cu  radiofrecventa  s-a  dovedit  a  fi  sigura  pentru  orice  tip  de  piele.  Tratamentele  sunt  confortabile  fara  timp  recuperare.
RADIO FRECVENTA MULTI POLARA
Radio frecventa multi-polara (RF) foloseste un algoritm unic pentru a transmite incalzirea omogena  pe  mai  multe  straturi  de  tesut,  ce  permite  o  crestere  mai  rapida  a  caldurii  si  mentinerea  mai  usoara  a  temperaturii  terapeutice.  De  aici  rezulta  o  eficienta  mare  si  o    sigurata  sporita  pentru  pacient.  Datorita  incalzirii  omogene  procedura  nu  mai  necesita  agenti de racire locala iar pacientii descriu experienta tratamentului ca fiind una placuta.
CAMPURI ELECTRO-MAGNETICE PULSATE
Efectul  Radio  Frecventei  Multi  Polare  este  amplificat  de  Campurile  Electro  Magnetice  Pulsate  (PEMF),  o  tehnologie  non-termica,  emisa  prin  electrozii  aplicatorilor.  PEMF  este  dovedit  a  fi  eficient  in  declansarea  proceselor  regenerative  ale  pielii  si  este  folosit  in  medicina conventionala de zeci de ani.
EFECTUL SINERGETIC ALRF MULTIPOLARA SI PEMF

MP)2 intensifica sinteza de colagen prin intermediul a doua mecanisme independente, RF Multi-Polara  (termica)  si  PEMF  (non-termica).  Radio  frecventa  stimuleza  fibroblastele  in  mod direct, in timp ce PEMF induce proliferarea fibroblastelor prin eliberarea factorului de crestere  FGF-2.  Impreuna,  conlucreaza  la  cresterea  sintezei  de  colagen.  (MP)2 este eficient si cunoscut pentru remodelarea colagenului pentru o piele mai ferma si formarea de noi vase capilare.

Ce simti in timpul tratamentului?
Tratamentul facial cu Venus Legacy este cel mai placut tratament de rejuvenare. Non-invaziv si fara durere, pacientul simte un masaj profund si o caldura relaxanta. Temperatura se regleaza in timp real de catre terapeut pentru un confort sporit.
➡️rezultate obtinute cu BioRePeel si Venus Legacy