Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Slabire si Tonifiere cu pachet 17 proceduri COMPLETE menite sa va remodeleze silueta, sa va slabeasca atat in centimetri cat si in greutate, si sa va scape de celulita! Incearca sedintele de Radiofrecventa, Dermocell, Electrostimulare si Tunel pentru rezultate WOW! Salon elegant, zona Piata Titan

350 Lei
În loc de 1.180,00 Lei
Site:
Discount: 70%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 23
Valabil încă: 3 zile

Descriere

Radiofrecventa corporala tetrapolara
Este un tratament corporal destinat persoanelor de toate varstele, este non-invaziva si trateaza o gama larga de afectiuni. 
Undele electromagnetice emise de acest aparat acționează asupra țesuturilor, topesc depozitele de grăsime, stimulează secreția de collagen și elastină care ajuta la regenerarea naturală a pielii, ajuta la tratarea vergeturilor, remodeleaza conturul corporal si reduce celulita.
Este cel mai adesea folosită pentru diminuarea aspectului de coajă de portocală, pentru înlăturarea vergeturilor sau reducerea stratului adipos de pe coapse, abdomen, brate, etc.
Tunel Infrarosu - NO CELLULITE
Tunelul cu infrarosii No Cellulite este o sauna profesionala, moderna si ergonomica, cu multiple efecte benefice asupra organismului. Infrasauna are rezultate spectaculoase asupra excesului de grasime, trateaza edemele, celulita si detoxifiaza t esuturile. Ideal pentru tratamanete anticelulita si pentru impachetari corporale.
Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si centimetri.