Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Remodelare corpoala cu pachet contouring FOR summer! VelaShape II, Masaj bete bambus si Impachetare tunel infrarosu. Scapa de cm in plus, tonifiaza-ti pielea si scapa de celulita cu o combinatie spectaculoasa de terapii!

Ne pare rău, ai ratat această ofertă.

Ca să nu mai ratezi nici o ofertă, abonează-te la newsletter:

(vei primi un singur e-mail pe zi, la 4 dimineața, NUMAI cu ofertele noi din orașul tău!)
265 Lei
În loc de 550,00 Lei
Site: izzyreduceri.ro
Discount: 52%
Oraș: National
Cupoane comandate: 11
Valabil încă: expirat

Descriere

Tratamentul intens, eficient al celulitei, cu efect imediat, se realizeaza cu VelaShape
Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape incorporeaza inteligent patru tehnologii inovatoare: Radiofrecventa bipolara, Infrarosu, Vacuum pulsat, Masajul cu role mecanice. Combinatia unica a celor patru elemente conduc la combaterea eficienta si rapida a celulitei. Tratamentul cu VelaShape rezolva si problema laxitatii pielii. 

Efecte si rezultate imediate dupa tratamentul celulitei cu VelaShape:
reduce laxitatea pielii fara interventie chirurgicala
tonifiere la nivelul pielii tratate
elimina celulita
imbunatateste textura pielii
Zonele care pot fi tratate cu VelaShape sunt:
brate
flancuri
abdomen
coapse
fese
picioare
Impachetarile la tunel sau termocuverta, in functie de produsul cu care se fac ajuta la slabit sau la imbunatatirea aspectului pielii.

Masaj cu bete de Bambus - Bambusul reprezinta energie, prosperitate si longevitate in cultura chineza, indoneziana, si japoneza.
In China, se spune ca tulpinle de bambus simbolizeaza tinerete vesnica, putere, prosperitate si pace. Asa ca de fapt, terapia masajului cu bambus are radacini vechi si conotatii, probabil, mai profunde.
Acest tip de masaj are numeroase efecte: anticelulitic, drenant, tonic, detoxifiant si energizant. Practicat cu regularitate, masajul cu bete de bambus subtiaza silueta, fluidifica circulatia sangelui si inlatura tensiunea la nivel cervical si lombar.