Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Get in Shape cu Venus Legacy, VelaShape 3, Liposauna si Presodrenaj! Castigi timp si iti remodelezi silueta rapid cu combinatie de terapii de ultima generatie. Slabire, detoxifiere si tonifiere!

400 Lei
În loc de 900,00 Lei
Site:
Discount: 56%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 10
Valabil încă: 10 ore

Descriere

Venus Legacy – cea mai avansata tehnologie medicala pentru tratamente  faciale si corporale


Acest sistem avansat, medical, non-invaziv trateaza cele mai dificile zone ale fetei si corpului, are rezultate uimitoare in remodelarea corporala, diminuarea celulitei, fermitate cutanata si reducerea   ridurilor. Tratamente confortabile, fara timp de recuperare, sigure pentru orice tip de piele. Venus Legacy™ are la baza tehnologia patentata (MP)2  cu VariPulse™, ce intensifica  efectul lipolitic al   energiei RF, creste circulatia sangvina si stimuleaza drenajul limfatic.
Venus Legacy este tramentul considerat lider mondial in rejuvenare faciala datorita combinatiei de tehnologii - Radiofrecventa multipolara, Vacuum si campuri electromagnetice pulsate. Efecte deosebite de lifting facial si contur facial, rejuvenare in profunzime a tenului, strange pielea lasat, reduce ridurile, imbunatateste textura pielii si ofera un aspect sanatos tenului.

TEHNOLOGIE AVANSATAPENTRU REZULTATE VIZIBILE
Tehnologia VariPulseTM  de  ultima  generatie  cu  vacuum,  mecanism de racire cu aer si masurarea temperaturii in timp real la nivelul pielii, asigura confortul maxim al pacientului cu rezultate clinice vizibile.

TRATAMENTE CONFORTABILE, FARA TIMP DE RECUPERARE, SIGURE PENTRU ORICE TIP DE PIELE
Tehnologia  cu  radiofrecventa  s-a  dovedit  a  fi  sigura  pentru  orice  tip  de  piele.  Tratamentele  sunt  confortabile  fara  timp  recuperare. 
Tratamentul corporal cu raze infrarosii este o forma de terapie non- invaziva moderna, recomandata pentru relaxare, detoxifiere, pentru cresterea imunitatii si pentru ameliorarea a  diverse afectiuni ale pielii. Datorita efectului de detoxifiere, sauna cu infrarosu are multiple efecte benefice asupra organismului.
Liposauna in tunel infrarosu
Arde cel puțin 750 de calorii în 40 de minute! Transpirația generată în aceasta sauna cu infrarosu de tip tunel, elimină aproximativ 25-30% din toxine, metale grele și 70-75% din apa aflată în exces în organism.
Tunelul cu raze infraroșii este o procedura non-agresivă și non-invazivă pentru organism.
In functie de nevoile si strategia de tratament si pentru a-i spori beneficiile, termoterapia cu infrarosu este asociata cu impachetari corporale

Beneficii

Ajuta la scaderea in greutate, slabesti fara sa faci NIMIC;
Reduce semnele imbatranirii imbunatatind circulatia sangelui;
Diminueaza celulita;
Ajuta la eliminarea toxinelor;
Imbunatateste activitatea celulara si sistemul imunitar;
Un mod natural de a scapa de dureri, insomnie, de a te relaxa si energiza

Liposauna este contraindicata:

Sarcina
Primele zile de menstruatie
Inflamatii
Febra
Tumori
Hipertensiune necontrolata
Sensibilitate la caldura
Varice
Boli respiratorii
Diabet necontrolat
VelaShape III – Echipament master pentru tratamente corporale
In general, femeile sunt cei mai aprigi critici ai lor. Peste 91% din ele sustin ca nu sunt multumite de propriul corp si vor sa schimbe sau sa diminueze anumite zone. 
Cele mai multe au incercat exercitii fizice insa rezultatele nu au fost excelente. O femeie din trei a incercat atat dieta cat si exercitii fizice pentru a scapa de grasimea nedorita.
VelaShape III - Echipamentul ideal de reconturare corporala si diminuare celulita
VelaShape III este solutia ideala de tratare a zonelor cu probleme non-chirurgical si eficient. VelaShape III este un tratament unic, usor de folosit, fara timp de recuperare, confortabil, therapeutic ce ofera protocoale clinice avansate cu rezultate vizibile imediat. Experienta vasta a Syneron si studiileclinice au contribuit la succesul echipamentului VelaShape.  Cu  peste  10 ani de experienta in domeniul esteticii medicale, zeci de studii clinice si peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape este cel mai recunoscut echipament de remodelare corporala, non-invaziv din lume.
VelaShape III este certificat CE pentru remodelare corporala si aprobat FDA pentru reducere circumferentiala in zona abdomenului si coapselor.
Stiinta din spatele Tehnologie VelaShape
Combinarea synergetica a energiilor - Echipamentul de remodelare corporala VelaShape III include:
Lumina infrarosu (IR) care incalzeste tesutul pana la 3 mm adancime
Radio frecventa Bi-polara (RF)  care incalzeste tesutul pana la 15 mm adancime
Vacuum care asigura livrarea precisa a energiei
Mecanismul de actiune a echipamentului VelaShape III

Bazat pe tehnologia elos, VelaShape III combina IR (infrarosu), RF Bi-Polar (radiofrecventa) si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime. 
Combinatia IR cu vacuum cuplata cu tehnologia RF permite incalzirea profunda a tesutului gras (adipocitelor), a septelor fibroase conective din jurul lorsi a fibrelor de colagen. Designul optim  al electrozilor si aplicarea concomitenta a vacuumului permite penetrarea energiei mai repede si mai adanc. Acest lucru creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul cellular si depunerea colagenului nou. Mai mult, stimuleaza activitatea fibroblastelor si remodeleaza matricea extra celulara. 
Rezultate Clinice Dovedite cu Velashape III
Siguranta si eficienta echipamentului VelaShape a fost demonstrata in cadrul mai multor studii clinice, dar si cu ajutorul celor peste 5 milioane de terapii VelaShape realizate la nivel global.
Cu echipamentul VelaShape III s-a obtinut o scadere de peste 2 cm din circumferinta abdomenului si peste 1.5 cm reducere la coapse
Gradul de multumire al pacientilor tratati cu VelaShape este de 97%
Cei mai multi pacienti nu au simtit niciun disconfort in timpul sau dupa terapia VelaShape