Pentru a prinde reducerile aboneaza-te la newsletter

 

Albire dentara profesionala pentru dinti albi si un zambet perfect! Alege pachetul pentru albire in gutiere! Profita acum de oferta si bucura-te de rezultate WOW!

199 Lei
În loc de 500,00 Lei
Site:
Discount: 60%
Oraș: Bucuresti
Cupoane comandate: 0
Valabil încă: 43 de ore

Descriere

Prin albirea dintilor se obtine un zambet mai alb si mai stralucitor. Tehnica cea mai recomandata este albirea dentara profesionala deoarece reprezinta cea mai sigura, confortabila, rapida si eficienta metoda de a-ti recapata zambetul stralucitor, doar cu o singura vizita in cabinet.
Albirea profesionala recurge la un gel pe baza de peroxid de hidrogen care decoloreaza dintii ce actioneaza asupra substantei organice din smalt nu asupra substantei minerale (prismatice) care da rezistenta smaltului, iar pentru a accelera procesul si a mari eficacitatea gelului se folosete o lumina speciala cu un spectru special.
Tratamentul dureaza foarte putin si se face intr-o singura sedinta in cabinetul stomatologic, iar rezultatul este imediat vizibil. Inainte de realizarea procesului de albire, este necesara o dantura curata si sanatoasa.
Cat dureaza efectul de albire?
Efectul albirii dureaza de la cateva luni pana la cativa ani in functie de alimentatia adoptata si de viciile persoanelor (fumatul, consum excesiv de cafea) iar gradul de albire difera de la o persoana la alta.
Efectul depinde de starea initiala a danturii, de cat de patati sunt dintii si de concentratia gelului.
Albirea se poate mentine cu un kit de albire a dintilor ce poate fi folosit acasa si se bazeaza pe purtarea unei gutiere cu gel, cu o concentratiemai mica.